Atkins wint Ultra WC, Strong Viking kalender, korting awards

Na een spannende 24 uur was het dezelfde atleet als vorig jaar die het meeste kilometers af wist te leggen bij het Spartan Ultra WK, onze eigen Strong Viking Kalender staat online en kom je naar de Obstakels.com Awards? Boek dan nu je hotelkamer met korting.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Atkins en Kolbl winnen Spartan Ultra WC

De hoofdprijs van 1 miljoen dollar zat er net niet in, maar het was weer een spannende race bij het Spartan Race 2019 Ultra World Championship. Bij de mannen dezelfde winnaar als afgelopen jaar in IJsland; de Canadees Ryan Atkins. Hij legde 80 mijl af door de besneeuwde en bevroren bergen van Zweden. Bij de vrouwen won de Sloveense Rea Kolbl met 70 mijl.

Mudrunguide

2. Onze Strong Viking Kalender

Heb je een Strong Viking Worldpass gekocht en wil je vol in gaan zetten op de obstacle runs en trail runs van Strong Viking komend jaar? Check dan onze speciale Strong Viking Kalender met alle evenementen.


Obstakels.com

3. Korting op overnachting Awards

Ben je van plan naar de Obstakels.com Awards te komen op 8 februari? Hij zal dit jaar weer plaatsvinden in Zaltbommel bij Van Der Valk. Wil je blijven slapen dan kun je tot 1 december met extra korting een kamer boeken. Via de link hieronder lees je meer.

Obstakels.com Awards

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top