Obstacle Racing Media

OCR Nieuwsoverzicht van 30 oktober

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Vanavond inschrijven World’s Highest OCR

Weet je nog die hoogste obstacle course race van de wereld waar we pas over schreven? Vanavond om 19.00 uur gaan de inschrijvingen open.

Worldhighestocr.com

2. Ben jij de Inov-8 sporter van de maand?

Inov-8 zoekt nog een laatste sporter van de maand. Als fanatiek obstacle runner ben jij dat toch? Meld je hier aan als nominatie en maak kans op de titel van Sporter van het jaar en een mooi shoptegoed.

Inov-8 Facebook

3. Ian Adamson in ORM Podcast

Een aantal dagen terug tipten we al de podcast van OCR Audio voor een interview met Ian Adamson, de voorzitter van FISO en organisator van het “tweede WK.” Hij mocht aanschuiven in de podcast van Obstacle Racing Media. Hij krijgt hier wat meer kritische vragen, zeker uit de Amerikaanse hoek.

Obstacleracingmedia.com

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en tot morgen. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top