tot de nek in de drek

OCR Nieuwsoverzicht van 29 oktober

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Inschrijvingen Tot de Nek in de Drek

Misschien wel de meest snel uitverkopende mud run van Nederland, Tot de Nek in de Drek. Zet dus in je agenda: vrijdagavond 8 november 21.00 uur. Voor je het weet is hij weer uitverkocht. We waren er dit jaar zelf weer bij en hebben er van genoten!

Totdenekindedrek.nl

2. Spartan Race komt met standaard afstanden

Bij races op de weg is 10 kilometer ook echt 10 kilometer. Bij een obstacle run van ongeveer 13 kilometer kun je uitkomen op 12 of 15 kilometer. Spartan Race gaat dat nu veranderen en komt met 4 vaste afstanden. Weer een stap in de richting om van OCR een volwaardige sport te maken.

Inside OCR

Spartan Race afstanden

3. Nieuwe Craft OCRxCTM eindelijk in Nederland

Het duurde even, maar intussen in de nieuwe Craft OCRxCTM in Nederland te koop. Deze schoen is speciaal ontwikkeld voor obstacle course racing. Binnenkort een volledige review.

DutchMudMen.com

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne week gewenst en tot morgen. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top