War Race Kamo vest

OCR Nieuwsoverzicht van 28 oktober

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. War Race maakt hun KAMO vest bekend

We schreven eerder al over War Race. Deze nieuwe Belgische race in januari is net wat anders van opzet dan de meeste obstacle runs. Je krijgt hier bijvoorbeeld een vest mee waar je extra gewichten in moet stoppen als je een hindernis niet haal. Hoe dat vest er precies uitziet is nu ook bekend.

War-Race.com

2. Nachtrace bij Spartan Duitsland

In Nederland hebben we niet zo veel obstacle runs in het donker. Een bekende die er al jaren is, is natuurlijk de Breakout Run. Altijd al eens in het donker over het finishervuur bij Spartan willen springen? Komend jaar is je kans tijdens de Spartan Night Sprint.

Spartanrace.de

3. Strong Viking World Pass 2020 weer te koop

Ben jij van plan om in 2020 vaak mee te gaan doen aan Strong Viking? Dan is het de moeite waard om eens naar een Strong Viking World Pass 2020 te kijken. Deze “seizoenskaart” schaf je eenmalig aan en daarna betaal je nog maar een klein beetje per evenement.

StrongViking.com

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne week gewenst en tot morgen. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top