tripel van malle obstacle bike run

OCR Nieuwsoverzicht van 31 oktober

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Neem je fiets eens mee

Ben je een fanatieke obstacle runner? Ken je een fanatieke mountainbiker? Dan zou je morgen naar Westmalle af moeten reizen. Daar is de eerste editie van de “Tripel van Malle.” De naam komt niet van lokaal Belgisch speciaalbiertje, maar van het feit dat je het parcours drie keer af mag leggen mocht je daar de energie voor hebben.

Whitecliffsofmalle.be

2. Portret Robert Killian

We schreven al over de Canadese atleet Ryan Atkins, die voor de Spartan hoofdprijs van 1 miljoen wil gaan. Hij heeft nog concurrentie uit de Verenigde Staten, want ook meervoudig Spartan Wereldkampioen Robert Killian gaat voor de hoofdprijs. Hieronder een portret.

WWD.com

3. Nieuwe kalender

Nu het seizoen van 2019 bijna klaar is en 2020 voor de deur staat was het tijd de kalender eens een update te geven. Hij is wat overzichtelijker geworden als je het ons vraagt. Ook is er een nieuwe kaart waar je ze allemaal terug kunt vinden op Google Maps. Mis je een evenement? Voeg hem hier toe.

Obstakels.com/kalender

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en tot morgen. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top