crowdfunding

Tweede crowdfunding Strong Viking

In februari 2015 schreven we over de crowdfunding van Strong Viking. Ze waren toen op zoek naar geld voor de buitenlandse expansie. Strong Viking was toen nog een puur Nederlandse run en wilde graag de grens over. Dat is intussen gelukt en het bedrijf trekt met bijna 100.000 deelnemers in 2019 flink wat deelnemers buiten de landsgrenzen.

Tweede ronde crowdfunding

We zijn intussen 4,5 jaar verder en Strong Viking wil weer een stap gaan maken. De eerste crowdfunding in 2015 is succesvol verlopen en daarom gaat Strong Viking voor een tweede ronde. Voor de nieuwe evenementen in de Benelux en Duitsland zoekt Strong Viking 400.000 euro. Draag je bij aan de crowdfunding dan krijg je daar 6% rente over met een maandelijkse aflossing.

Meedoen aan crowdfunding

Heb je eerder meegedaan aan de eerste ronde, dan heb je in je mail een linkje gehad om wederom in te stappen. Zo niet, dan dien je nog even te wachten totdat hij open is voor het grote publiek.

Meer informatie, risico’s, details en mee investeren kan via deze link bij Collin Crowdfund.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top