Strong Viking Beginning

Nieuwe korte afstand bij Strong Viking: Beginning

Vorige week konden we al melden dat Mud Masters in 2020 met nieuwe afstanden komt. Nu weten we dat ook de andere grote organisatie in Nederland, Strong Viking, met een nieuwe afstand komt. Ze lanceren een korte afstand van 4 kilometer. Het is geen afstand voor een sprintrace, maar echt voor de beginners. Daarom heet hij ook “Beginning.”

Strong Viking Beginning

Al sinds de start van Strong Viking in 2013 zijn onze edities geen wedstrijd maar een uitdaging. Het draait allemaal om het verleggen van jouw grenzen en samen obstakels overwinnen. Kom van de bank af en ga jouw uitdaging aan! Een belangrijk onderdeel van Strong Viking is FUN! Om ook de minder ervaren sporters kennis te laten maken met Strong Viking introduceren we volgend jaar de nieuwe afstand: BEGINNING (4km).

Speciaal voor alle bankzitters, beginnende sporters, twijfelaars en/of vrienden die nog niet overtuigd zijn. Eigenlijk voor iedereen die nog een beetje opziet tegen de zeven lange kilometers, komt volgend jaar d? oplossing! BEGINNING: het startpunt van jouw Strong Viking reis naar Walhalla. Er staat een 4km lang parcours met gave obstakels op je te wachten, het perfecte startpunt voor je reis. De obstakels die je op dit parcours tegenkomt zijn met zorg uitgekozen voor deze nieuwe afstand. De obstakels zorgen vooral voor veel plezier en zijn gericht op samenwerking. Je zal geen extreem moeilijke of zware obstakels tegenkomen. De obstakels vragen minder techniek en bieden vooral een hoge fun factor.

Dit maakt deze nieuwe afstand de perfecte manier om te starten met Strong Viking, de obstakels, de modder en de hele Viking sfeer. Deelnemen aan Strong Viking ?BEGINNING? kan al vanaf ? 39,50 (inclusief finisher shirt en een finish biertje/water). BEGINNING telt bovendien mee in het reguliere medaille systeem! De minimumleeftijd is hetzelfde als bij de Lightning (7km) en Warrior (13km), vanaf 14 jaar. Mocht je na BEGINNING de smaak te pakken hebben, dan kan je de volgende keer dus meteen meedoen met een volgende afstand!

BEGINNING is voor alle Vikings vanaf 14 jaar. Wat staat er op de planning voor alle Vikings onder de 14 jaar? De Family Edition wordt meegenomen in de Strong Viking vernieuwingen voor 2020. Onze stoere kleine Vikings worden meer betrokken bij de reguliere Strong Viking Editions. In 2019 hebben de eerste gemengde editiedagen al met groot succes plaatsgevonden. Dit wordt verder doorgetrokken in 2020. Er zullen dus meer gemengde editiedagen volgen in 2020, wat zorgt voor een flinke uitbreiding van de Family Editions. Alle Vikings vanaf 5 jaar kunnen dan deelnemen aan de Family 4km! Een super vet parcours met speciale obstakels voor onze kleine Vikings. Bovendien kunnen kids al deelnemen vanaf ? 19,50 (inclusief finisher shirt, kids medaille en water bij de finish). De huidige Flash (3km) en Spark (5km) gaan samen verder als middenafstand Family (4km).

Uiteraard blijven we onze ervaren Vikings ook altijd uitdagen. Naast de reguliere Beginning (4km), Lightning (7km), Warrior (13km) en Beast (19km), hebben we sinds de start in 2013 voor de Vikings die dat nog niet genoeg vinden de legendarische Iron Viking (42km) in het leven geroepen. Gevolgd door de OCR Series (19km race) en tot slot de extreemste Strong Viking uitdaging ooit: Ultra Viking (60km).

Kortom, 2020 biedt een uitdaging voor iedereen! Verzamel je vrienden, collega?s of familie en overtuig ze om samen deel te nemen en ervaar de ?chte Strong Viking! BEGINNING is geschikt voor iedereen, zelfs wanneer je nog nooit een sportschool van binnen hebt gezien. Daag ze uit en #BeViking!

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top