spartan european

Spartan European Championship 2020 in Tirol

Het Europees Kampioenschap Spartan Race zal komend jaar op een van de mooiste locatie van Spartan in Europa zijn, namelijk in Oberndorf. Lees hier ons verslag van het Trifecta-weekend dat we daar ooit deden.

Spartan EK

Spartan Race organiseert al jaren hun eigen EK en WK en zal dat ook blijven doen. Komend jaar kun je dus afreizen naar Oostenrijk als je mee wilt strijden in de Europese finale. Registratie opent op 1 december. Als je al gekwalificeerd bent krijg je als het goed is vanzelf bericht van Spartan. Naast de Elite kun je ook in de “Age Groups” strijden voor de winst.

Inschrijven en meer info via Spartan Duitsland.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top