venlostormt

Inschrijving DSV VenloStormt opent 1 augustus 2019 (met korting)

Omcirkel?donderdag 1 augustus 2019?in je agenda! Dan opent de inschrijving voor DSV VenloStormt 2020! De 7e editie vindt plaats op?zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020!

Jullie hebben afgelopen editie van DSV VenloStormt beoordeeld met een 8,2. Hier zijn we bijzonder trots op en we hopen dan ook dat de 7e editie nog mooier zal worden!

venlostormt

Inschrijven vanaf 1 augustus
Op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020 is de 7e editie van DSV VenloStormt. Op zaterdag 13 juni kun je deelnemen aan MiniStorm (750 m), ScholierenStorm (2 of 4 km) en Covebo FamilieStorm (5 km). Op zondag 14 juni kun je deelnemen aan MarathonStorm en de afstanden 7,5 km, 10 km of 20 km.

Inschrijven voor de diverse onderdelen kan hier vanaf 1 augustus 2019:?http://www.venlostormt.nl/inschrijven

De inschrijftarieven zijn hetzelfde als afgelopen jaar. Ook dit jaar wordt gewerkt met early bird tarieven. Dat betekent dat als je?v??r 30 september inschrijft, je tot 10 euro kunt besparen(afhankelijk van het onderdeel).

venlostormt

Nieuwe hindernissen
Na de afgelopen editie hebben we een enqu?te gehouden onder de bestormers. Jullie hebben massaal gereageerd, waarvoor dank! De 3 populairste hindernissen waren de Hellingroetsj, de Moddergeul en de Terrasglijbaan. Daarnaast gaven jullie aan ook behoefte te hebben aan nieuwe hindernissen. Daar zijn we hard mee bezig. In de loop van het jaar worden enkele nieuwe hindernissen bekend gemaakt. We houden jullie dus nog even in spanning!

Verbeteringen in het programma en de faciliteiten
Enkele belangrijke punten die naar voren kwamen passen we aan voor de editie van 2020. Zo ontstonden bij enkele hindernissen opstoppingen. Dit proberen we tijdens de volgende editie te voorkomen door startseries kleiner te maken en extra pauzes tussen de series toe te voegen. Op deze manier zijn er minder bestormers gelijktijdig op het parcours waardoor de opstoppingen verholpen worden. Ook verleggen en verbreden we sommige hindernissen waardoor meer bestormers gelijktijdig een hindernis kunnen bestormen. Tot slot zullen de omkleedruimtes verder verbeterd worden.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top