Mission M.I.A. - Marines in Action Obstacle Run

Toch een Mission M.I.A. in 2019

Het leek er even op alsof er geen tweede editie van Mission M.I.A. zou komen, maar de organisatie heeft toch een datum en locatie weten te vinden. Op 5 oktober 2019 zal de tweede editie plaatsvinden bij Netl de Wildste tuin in Kraggenburg.

Mission M.I.A.

De uitdaging is simpel. Jouw missie is om de eindstreep te halen van deze Obstacle Run opgezet door mariniers. Waarom zou je meedoen? Omdat je ervan houdt om fysiek tot het gaatje te gaan en omdat geen obstakel jou kan tegenhouden. Test jouw kracht, behendigheid, uithoudingsvermogen en teamspirit. Want mariniers laten nooit iemand achter. Je mag je stukbijten op monkeybars, touwnetten, gladde muren en vele andere obstakels. Naast dat je respect verdient door mee te doen, draag je bij aan het goede doel: Alle opbrengsten van Mission M.I.A. Marines in Action gaan naar de palliatieve zorg van kankerpati?nten.

Marines in action

Ben je een doorgewinterde lone ranger of wedstrijdloper? Dan pak je deze uitdaging natuurlijk solo aan. Heb je iets minder of helemaal geen ervaring met obstacle runs dan is het slim dit varkentje in teamverband te wassen. Een unieke kans om jouw vrienden of collega?s eens lekker door het slijk te zien gaan, terwijl je elkaar over de hindernissen helpt. Goed voor de teamspirit en de grootse glimlachen gegarandeerd! Ook voor de kleine Mariniers hebben wij een route van 1km of 3,5km welke bedwongen kan worden!

Goede doel

De volledige opbrengst van Mission M.I.A. gaat naar de palliatieve zorg van kankerpati?nten. Door ??n dag diep te gaan en je grenzen te verleggen, help jij terminaal zieke mensen hun laatste dagen aangenamer te maken.?Palliatieve zorg is gericht op het verlichten van klachten bij een levensbedreigende ziekte. Palliatieve zorg is dus niet gericht op genezing, maar op de kwaliteit van leven. Onder palliatieve zorg valt alles waardoor het leven van terminaal zieke pati?nten aangenamer wordt. Denk aan een lift in een inloophuis, activiteiten voor jongeren met kanker, een familiekamer of een laatste fotoshoot.

Meer info hier.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top