bovenlichaam

Nog meer bovenlichaam bij Strong Viking

The Iron Tails en The Viking Rig. Dat zijn hindernis 7 en 8 van het nieuwe Strong Viking seizoen. En hopelijk heb je in de sportschool gezeten voor je bovenlichaam deze winter, want het zijn wederom twee hindernissen waarbij je moet klimmen en hangen. Je gaat je Strong Viking medaille in 2019 zeker niet cadeau krijgen.

The Iron Tails

Hij doet je natuurlijk denken aan de Dragon Tails, maar dan niet gemaakt van touwen. Deze hindernis zit in alle Mud-editions van de Strong Viking op zowel de 7, 13 als 19 kilometer.

The Viking Rig

De Viking Rig is een rig zoals we hem al jaren kennen sinds de eerste Platinum Rig bij het OCRWC 2014. Hij gaat 12 meter lang worden en zal onderverdeeld worden in 3 secties; easy, medium en heavy. Je krijgt deze hindernis op zowel de 13 als de 19 kilometer.

Tussenstand nieuwe hindernissen Strong Viking

  1. Viking Rings 2.0
  2. The New Storm the Castle
  3. Tree Hug
  4. Jarn Fynf
  5. Berserker Crawl
  6. Sprint of Faith
  7. The Iron Tails
  8. The Viking Rig

Meer over Strong Viking

Wil je zelf meedoen aan Strong Viking? Bekijk dan hier de complete?Strong Viking kalender?en lees hier al het?Strong Viking nieuws. Schoenen nodig voor je volgende obstacle run??Shop ze hier.

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top