mud masters knockout 2019

Mud Masters Knock Out is terug

Tijdens de jubileumeditie in 2017 was de eerste editie van Mud Masters Knock Out, een soort afvalrace over een parcours van 1 kilometer. Dit jaar keert dit evenement terug tijdens de editie in Weeze.

Mud Masters Knock Out

Bij Mud Masters Knock Out loop je een kort sprintparcours van ongeveer 1 kilometer dat vol met hindernissen staan. Ben je de snelste? Dan ga je door naar de volgende ronde. Net zo lang tot er een winnaar is.

In de categorie extreme uitdagingen: Op zaterdag 18 mei vindt?Mud Masters knock Out?plaats op de verlaten Air Force Base van Airport Weeze. Hier wordt een loodzwaar parcours aangelegd dat bestaat uit een combinatie van explosieve sprints, uitdagende hindernissen en pittige krachtonderdelen.

Wij dagen de meest fitte mannen en vrouwen uit om dit parcours zo snel mogelijk af te leggen. Alleen de besten gaan door naar de volgende ronde(n), totdat uiteindelijk in de finale de prijzen worden verdeeld.

Let op: Slechts 70 plaatsen beschikbaar!?Kijk dus snel op onze website voor tickets en info! – Mud Masters

 

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top