spartan race arena

Spartan Race in Johan Cruijff ArenA

Het was lang onduidelijk of Spartan Race in 2019 terug zou komen naar Nederland. Intussen hebben we nieuws en kunnen we melden dat ze in ieder geval hun eerste Nederlandse Stadion Race gaan houden in de Johan Cruijff ArenA.

Spartan Race Arena

Als je de social media van Spartan Race een beetje in de gaten gehouden hebt zag je al dat er een stadion race aan zat te komen. De datum (20 juli) was intussen ook al bekend gemaakt, alleen de locatie was nog onbekend. Dat is dus de Johan Cruijff ArenA geworden, waarmee de eerste stadion race een feit is. In Amerika vinden deze races al een aantal jaar plaats en ook in andere landen kun je meedoen aan een stadion race. Voor dit jaar staan er meer landen op de planning, zoals Engeland en Nederland. Of er ook een “normale” Spartan Race zal komen komend jaar is op dit moment nog even onbekend.

Early Bird actie

Heb jij in 2017 of 2018 in Nederland al aan een Spartan Race meegedaan? Houdt dan je inbox in de gaten. Als je je namelijk registreert voor de race in de ArenA krijg je een gratis Spartan Hoodie ter waarde van 49 euro. Inschrijven gaat via deze link:?https://www.spartanrace.nl/nl/race/detail/5187/overview

Spartan Race Hoodie

 

Persbericht Spartan Race

De grootste obstakelrace ter wereld? Spartan! Het mooiste stadion ter wereld? De Johan Cruijff ArenA! Wat krijg je als je die twee combineert? Magie! Amsterdam schrijft op zaterdag 20 juli geschiedenis: tijdens de historische Olympische Spelen was ?Stadion? het meest prestigieuze evenement? en Spartan laat deze zomer oude tijden herleven!

Met ruim tweehonderd races in dertig landen per jaar weet Spartan als grootste obstakelrace wereldwijd hoe het een uniek evenement moet neerzetten. Deelnemers aan de eerste Spartan Stadion-race in Nederland zullen dan ook een magische ervaring krijgen. Spartan zet de toon in professionaliteit, uniekheid, creativiteit en techniciteit.

Spartan eert de eeuwenoude traditie en organiseert ?de Stadion-race?, de eerste wedstrijd tijdens de Olympische Spelen ooit gehouden, in iconische stadia wereldwijd. Een kleine greep uit het aanbod de komende maanden: Stade de France (Parijs), Wanda-Metropolitano (Madrid), Twickenham (Londen), Guang Zhou Stadion (China), Abu Dhabi Stadion Race (Verenigde Arabische Emiraten), Citi Field (New York, VS) ?n natuurlijk? de Johan Cruijff ArenA!

Spartan Race Johan Cruijf ArenA

Met de catacomben als vertrekpunt gaan de deelnemers de hero?sche strijd aan met de tijd en zichzelf. De Johan Cruijff ArenA biedt een mooie verzameling van kronkelige gangen, lastige kruipruimtes, ontelbare traptreden en zware zandzakken. De finish is voor iedereen in zicht, maar wel pas als alle twintig obstakels overwonnen zijn.

Of je nou graag in de gym met gewichten gooit of liever met enige regelmaat een duurloop doet, de Stadion-race is er voor iedereen. Jong en oud, getraind en beginnend. Alle deelnemers aan de Spartan Race Amsterdam testen zichzelf deze zomer gedurende vijf kilometer op hun eigen niveau op spierkracht, souplesse, uithoudingsvermogen en snelheid.

Om een evenement neer te zetten waar iedereen nog lang over napraat heeft Spartan de organisatie ondergebracht bij Amsterdam Sport Events, organisator van de succesvolste triathlons in Nederland. Exclusief trainingspartner en organisator van de Spartan workout-tour is The Bootcamp Club, het grootste outdoor-sportbedrijf van Nederland.

Over Spartan Race

Met meer?dan 250 evenementen in zo?n veertig landen op zes continenten is Spartan de grootste obstakelrace (OCR) wereldwijd.?Aan de Spartan Races doen jaarlijks ruim een miljoen deelnemers mee ? op alle niveaus: van beginner tot gevorderd ? en in totaal zijn er al vijf miljoen Spartans over de finish gekomen. Spartan gaat verder dan obstakelraces alleen, door het aanbod van onder andere gezondheidsproducten, trainingsprogramma?s, voedingsadviezen, podcasts, kleding en een televisieserie staat Spartan voor een lifestyle. Een lifestyle van de wereldwijd snelst groeiende sport. Spartan biedt drie race formats aan die vari?ren in?afstand, het aantal?obstakels en de uitdaging: Spartan Sprint (5 kilometer/20 obstakels),?Spartan Super (13 kilometer/25 obstakels), Spartan?Beast (20?kilometer/30 obstakels) en Spartan Ultra (50?kilometer/60 obstakels)
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top