strong viking trail run parcours

Strong Viking Trail direct grootste trail run van Nederland

Eerder deze maand was de allereerste Strong Viking Trail Run. Met 2.000 deelnemers zijn ze (naar eigen zeggen) direct de grootste trail run van Nederland.

Strong Viking Trail

Je kon tijdens de Strong Viking Trail meedoen aan alle klassieke afstanden van Strong Viking; 7, 13, 19 en 42 kilometer. Het grote verschil met de normale Strong Viking is dat je hier geen hindernissen tegenkomt. Deze succesvolle eerste editie smaakt natuurlijk naar meer en dat vroegen we ook even aan Strong Viking.

We zijn op dit moment aan het kijken of er geschikte locaties in Nederland, Belgi? en Duitsland zijn om eventueel meerdere edities te organiseren.?Strong Viking zal hier snel meer informatie over geven. – Bas Klunder, Strong Viking

Houdt onze Strong Viking Kalender dus in de gaten voor een volgende editie.

Verslag Omroep Brabant

Hieronder een kort videoverslag dat Omroep Brabant maakte.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

2 reacties op “Strong Viking Trail direct grootste trail run van Nederland”

  1. De reden dat ze direct de grootste trail van Nederland zijn komt omdat andere trails normaal gesproken een veel lager deelnemerslimiet hebben. Dit om de natuur te beschermen, zodat je het vaker kan doen en niet na 1 trail de volledige natuur heb verpest en verstoord. Daarnaast draait het bij de meeste trails om rust en natuur en niet om snel geld te verdienen. Om nou trots te zijn de trail met meeste deelnemers, dat zou ik niet zijn. Viking organisatie vind ik zelf top in de obstacle runs, zeer goed geregeld. Trail mogen ze van mij ook doen alleen wil je het niet alleen voor het geld doen hou het dan op maximaal 500 deelnemers en schenk bijvoorbeeld een deel van het geld aan staatsbosbeheer.

Laat een reactie achter

Scroll naar top