Strong Viking Development Lab Sneak Peek

Strong Viking Development Lab Sneak Peek

De afgelopen weken konden we al vijf van de tien nieuwe hindernissen van Mud Masters tonen. Binnenkort gaan we ook los met de nieuwe hindernissen van Strong Viking. Het worden er maar liefst 16 voor komend seizoen. Ontwikkeld in hun eigen Strong Viking Development Lab.

Strong Viking Development Lab Sneak Peek

Hieronder al een sneak peek van uit het Strong Viking Development Lab. Je ziet een aantal doorontwikkelde hindernissen, wat hindernissen die ge?nspireerd zijn op WK-hindernissen en wat compleet nieuwe dingen. Begin 2019 zullen ze stuk voor stuk naar buiten gebracht worden.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top