obstacle run kalender

Obstacle Run Kalender 2019

Zojuist hebben we de Holy Hill Obstacle Run 2019 op de kalender gezet. Daarmee staan er alweer meer dan 60 evenementen op de kalender voor 2019. Afgelopen jaar stonden er bijna 300 op de kalender, dus we hebben er nog een aantal te gaan. Ken je er eentje die ontbreekt op de obstacle run kalender 2019? Laat het ons weten!

Obstacle Run Kalender 2019

Langzaam komen de eerste obstacle run en mud run evenementen voor 2019 weer online. Nog niet elke organisatie heeft zijn kalender voor 2019 helemaal op orde. Zo wachten we nog op de meeste runs van de Spartacus Series. De complete kalender met definitieve data kun je hier vinden. Mis je nou een evenement? Voeg hem dan hieronder toe.

Evenement toevoegen

[add_evo_submission_form lightbox=”yes” btntxt=”Voeg evenement toe” rdir=”yes” header=”Voeg je obstacle run toe” rlink=”https://obstakels.com/samenwerking/” ]

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top