jaarkaarten

Vergelijking jaarkaarten grote runs

Nu het seizoen ongeveer voorbij is en we vooruit kijken naar 2019 is het ook tijd om eens te kijken naar de jaarkaarten die diverse runs aanbieden. Strong Viking, Spartan Race en Mud Masters hebben allemaal al hun combideal bekend gemaakt.?Voor de Spartacus Series en de Strongmanrun zijn geen combi-deals of jaarkaarten beschikbaar. We hebben ze eens naast elkaar gezet.

Strong Viking World Pass

Strong Viking World Pass

Bij Strong Viking koop je een?Strong Viking World Pass en krijg je daarna korting op elke run. Je krijgt dus geen tickets bij de pass, maar krijgt korting tot wel 80% op je normale ticket. De prijzen zijn per type event anders. Dus een Iron Viking is duurder dan een normale Strong Viking.

Een Strong Viking World Pass geeft exclusieve korting op alle Strong Viking events in een kalenderjaar! De kosten van een World Pass zijn eenmalig ?169,95. Hierna bespaar je tot 80% op event tickets. Zie onderstaande tabel voor de kortingen per event! -?Strong Viking

Strong Viking World Pass prijzen
Strong Viking World Pass prijzen

Mud Masters Ticketbundels

Mud Masters Ticketbundel

Bij Mud Masters koop je een ticketbundel voor 2 of 3 evenementen. Je betaald 99 of 149 euro en welke afstand je wilt lopen maakt niet uit.

Omdat we trouwe Mud Masters die aan meerdere events per jaar meedoen, willen belonen, hebben we ticketbundels ontwikkeld! Je koopt hiermee een ticket voor?Haarlemmermeer + Biddinghuizen 2019 (99 euro)?of?Haarlemmermeer + Airport Weeze + Biddinghuizen 2019 (149 euro)?met extra bundelvoordeel. Zo kun je meerdere epische Mud Masters-locaties ontdekken en jezelf in ??n jaar tijd meerdere doelen stellen!?De prijs van een ticketbundel is altijd hetzelfde, ongeacht de afstand die je kiest. Bij aankoop van een ticketbundel krijg je een?gratis hoofdband cadeau. – Mud Masters

Spartan Race Multi Pass

Spartan Race Multi Pass

Bij Spartan werkt het weer anders. Je kunt meerdere tickets ineens kopen en krijgt dan een soort staffelkorting.

Met de Spartan Multi-Race Pas kun je tickets voor verschillende races in ??n keer aanschaffen. Je kunt onbeperkt races uit de volgende landen combineren: Andorra, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Itali?, Nederland en Spanje.?En het beste is: je krijgt een mooie korting:

  • 3 race registraties: 10% korting.
  • 4+ race registraties: 12% korting.
  • De Multi-Race Pas is verkrijgbaar tot en met 15 december 2018. -?Spartan Race

Beste deal bij drie races

We hebben even zitten rekenen en zijn met een paar voorbeelden gekomen. We gaan hier uit van de langste afstanden, dus Mud Masters 18 KM, Strong Viking 19 KM en Spartan Beast. Stel dat we vandaag kaartjes bestellen dan zouden dit de prijzen zijn. De administratiekosten of creditcard fees laten we voor het gemak even achterwege. We kiezen voor de normale versie en geen elite-vakken of OCR Series.

  1. Mud Masters: 149 euro
  2. Strong Viking: 169,95 + 3 x 17,95 = 223,80 euro
  3. Spartan Race: 297,90 euro

De actie van Mud Masters is hierbij duidelijk flink voordeliger. Je hebt helaas geen keuze omdat er niet meer evenementen beschikbaar zijn voor deze ticketbundel.

Beste deal bij zes races

Wil je nou meer dan drie races lopen dan wordt het een ander verhaal. Bij Mud Masters heb je deze optie niet, of het moet zijn dat je twee ticketsbundels koopt en op zowel zaterdag als zondag meedoet.?Omdat de deal bij Spartan Race maar in een paar landen geldt konden we maar uit vier Beasts kiezen. We hebben dus twee keer voor de Super gekozen. Let dus op, runs in Engeland tellen niet mee in de actie.

  1. Strong Viking: 169,95 + 6 x 17,95 = 277,65 euro
  2. Mud Masters: 298 euro (mocht je toch echt twee ticketbundels willen kopen)
  3. Spartan Race: 520,96 euro

Zoals je ziet begint een World Pass van Strong Viking hier echt zijn waarde te bewijzen. Hoe meer runs je gaat doen, hoe voordelig het wordt.

Conclusie jaarkaarten

Het hangt natuurlijk af van welke race serie je een fan bent om je keuze voor een jaarkaart op te baseren. Echte Spartans zullen voor de Multi Pass gaan terwijl een fan van Strong Viking voor de World Pass zal gaan. Wil je twee of drie evenementen meepakken, dan is de Mud Masters Ticketbundel een goedkope deal. Wil je veel runs gaan doen en een goede prijs hebben, dan is de Strong Viking World Pass een bijzonder goede deal.

Lees ook: waarom kost een obstacle run 50 euro?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top