spartan EK

Spartan EK tegelijk met OCREC

Een jaar heeft 52 weekenden en obstacle course racing heeft twee Europees Kampioenschappen. Zojuist is de datum van het Spartan EK bekend geworden. En je raadt nooit welke datum dit EK is.

Spartan EK 2019

Het EK Spartan Race is komend jaar in Italie. Om precies te zijn in het ski-resort Civetta in het hart van de Dolomieten met bergen boven de 3.000 meter. Typisch een locatie voor een Spartan Europees Kampioenschap dat ook al eens in ski-gebieden in Andorra en Frankrijk plaatsvond. De datum is wel wat ongelukkig gekozen. Op 29 en 30 juni is het Spartan EK, terwijl het OCREC plaats zal vinden in hetzelfde weekend. Welke heeft jouw voorkeur?

Meer info en inschrijven kan via de site van Spartan Race.

Top racers will gather at the start line in Dolomiti Alleghe-Civetta, Italy on June 29 for the 2019 Spartan European Championship. Nestled in the hollow of the Dolomites, between mountains, forests, rivers and lakes, Alleghe will be a true test for Spartan elite and age group racers who have their eye on the 2019 European Championship title. The authentic mountain village is a perfect canvas for developing a rugged and picturesque course. Be prepared for vertical slopes, cold rivers, and high altitude trails.

Whether you?re an elite or first-time racer, this is an event that shouldn?t be missed. While the Elite and Age Group Championship Beast heats?are only open to qualified racers, anyone can register for the open Beast, open Super, and the elite/age group/open Sprint heats offered during the weekend.

NOTE: Registration opens on January 15th, 2019 for the Championship Heats Elite & Age Group. If you have already qualified you will receive your email invitation for that race by then. – Spartan Race

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?