Meet the Marines

Meet the Marines – OCR Training

De meeste deelnemers zijn al blij als ze de 6, 12 of 18 kilometer volbrengen. Toch zien we steeds vaker een klein groepje waarvoor het niet extreem genoeg kan zijn. Daarvoor is er nu weer een nieuw event; Meet the Marines.

MEET THE MARINES – OCR TRAINING

Een gevarieerde training die bestaat uit fysieke en mentale uitdagingen, hoort bij een goede voorbereiding op een obstacle run. De mannen van Meet the Marines hebben daar een passende oplossing voor!

Meet the marines

Training die je verder brengt tijdens obstacle runs

Meet the Marines organiseert 60 Minutes, 90 Minutes en 24H Bootcamp events, waarin je fysiek en mentaal getest wordt door mariniers. Mariniers die zorgen voor uitvoering met de juiste geestdrift en binding in de groep. Het brengt je als individu en als groep verder, omdat niet jij, maar de instructeurs het tempo bepalen en je n?t verder laten gaan dan jezelf zou doen. Deze bootcamps zorgen er daarmee voor dat je n?t wel die ondoenlijke obstakels overwint?

D? plek waar je fysiek getest en mentaal gehard wordt

De 24H Bootcamp is de ideale voorbereiding voor een obstacle run. Tijdens deze 24 uur durende ?endurance test?, wachten 6 missies en 6 opdrachten op je om volbracht te worden. Tijdens de opdrachten oefen je de skills die je nodig hebt tijdens de missies, zodat je niet gehinderd wordt door gebrekkige techniek of kennis. In 24 uur 12 keer aan de bak en in de resterende tijd kan je eten, drinken en wacht een special surprise?

Jij bepaalt je niveau, wij bepalen de intensiteit

Op basis van fitheid ingedeeld in drie niveaus, ben je altijd binnen je team onder ?gelijken? en kan je maximaal uitgedaagd worden. De groep is namelijk zo sterk als de zwakste schakel. Of niet? door slim samen te werken wordt de groep een team en wordt zo sterk als de sterkste schakel. De missies worden gebaseerd op historische feiten, aangevuld met bootcamp-technische ervaringen en opgezet met duidelijke trainingsdoeleinden.

Marine style bootcamp: one team, one task

Welke training je ook kiest, de 60 Minutes, de 90 Minutes of de 24H Bootcamp; de basis voor de uitvoering is 100% inzet & 100% samenwerking. Er zijn geen haantjes-de-voorste en geen achterblijvers. Dat betekent dat we communiceren, krachten en lasten verdelen en iedereen inzetten op zijn of haar sterke punten. We voeren uit en verplaatsen ons als ??n team. Dit is de plek waar verbonden gesloten worden en teams gesmeed worden.

Ondervind het credo ?verwacht het onverwachte?

Verrassend, afwisselend en onverwacht wordt ons vaak verweten. Deelnemers kijken altijd terug met trots en plezier. Uiteraard weet je waar je begint en waar je eindigt, maar daar tussenin? Het sportieve programma ligt zeker op hoofdlijnen vast, maar onze instructeurs worden geselecteerd op verdorven geesten, zieke gedachten en onmogelijke idee?n. Weet dat als je geest aangeeft dat het genoeg is geweest, het lichaam pas halverwege is.

To go fast, go alone. To go, far go together

De runs staan in je agenda, je kijkt ernaar uit, maar tijdens de uitvoering faal je op steeds dat ene obstakel. Dat is het moment om na te denken over een aanvullende training… We helpen je met plezier door een plateautje heen, want dit soort baalmomenten wil je toch niet meer? En hoe zien je handen en armen er trouwens uit na een obstacle run? Heb je ook last van blaren en blauwe plekken? Bij Meet the Marines trainen we met stevige materialen om je handen, armen en benen te laten wennen aan speelgoed voor volwassenen.

Leren doorgaan wanneer anderen stoppen

Wanneer je met ons traint, leer je doorzetten tot het gaatje en verder, leer je omgaan met penalty?s als je een obstakel niet haalt en helpen we je af van zand-, blubber- en koudwatervrees. Maar bovenal voorkomen we de situatie dat je beseft: ?ik had meer gefocust moeten trainen?. Meet the Marines zorgt voor jouw ?physical load and mental stress test? als voorbereiding op je volgende obstacle run.

We never promised you a rose garden

Met de juiste voorbereiding denk je niet meer aan de zwaarte van de run, maar geniet je meer van je eigen uitvoering. Je hebt je krachten leren verdelen, je grenzen verlegd en weet gedurende de run precies hoe je lichaam ervoor staat. Het is niet alleen dat je gemakkelijker de obstakels neemt, of dat je handiger wordt in het inschatten van de situatie. Het belangrijkste is je grotere mentale weerbaarheid en wendbaarheid op momenten dat het niet gaat zoals je had gewild.

Waan jezelf 24 uur marinier

Meet the Marines staat voor sportieve outdoor-events, gefundeerd op de kernwaarden: Verbondenheid, Kracht en Toewijding. Je kan altijd op jouw niveau meedoen en iedereen haalt het. Wat we vragen als je deelneemt is 100% inzet. Dat is relatief en voor iedereen verschillend. Als je dat doet, zal je zien dat je als individu en als team samen bijzondere prestaties kan neerzetten waar je met trots en plezier op terugkijkt

 

Meedoen = meemaken! Durf jij de uitdaging aan?

Schrijf je in, alleen of met een groep, voor een van de trainingen. Ervaar dat je meer kan dan je van tevoren dacht. Meet the Marines is d? OCR-training die je verder brengt tijdens obstacle runs!

  • 24H Bootcamp -?All-inclusive evenement, 24 uur lang focus op je prestatie
  • 90 Minutes -?Maandelijks peilmoment, waaruit blijkt hoe je er voor staat
  • 60 Minutes -?Wekelijkse training in Rotterdam en Breda

Direct inschrijven doe je via deze link

Meet the Marines: meer dan alleen samen sporten?

Een vereniging, opgezet rond fysiek-sportieve evenementen. Het is d? plek waar je fysiek een stap verder komt, waar je mentaliteit gehard wordt en waar teams gesmeed worden. Vergis je alleen niet; zoals jij 100% mag verwachten van de instructeur, verwacht de instructeur ?n het team dat ook van jou.

Meet the Marines staat ervoor dat je het onverwachte kunt verwachten, dat je gepusht wordt om jezelf volledig te geven en dat we samen beginnen, uitvoeren ?n eindigen. Meet the Marines is een community van deelnemers en voor deelnemers die zich hierbij aansluiten. Met focus, discipline, zorg en aandacht helpen we elkaar verder. OORAHH!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?