Nieuwe obstacle runs op de kalender ? Week 31

Ook deze week hebben we weer vijf nieuwe evenementen voor op onze kalender. Eentje in Belgie en vier in Nederland. Ze vinden allemaal plaats in de komende twee maanden.

Mud Run Vlaardingen

mudrun-vlaardingen

Alweer de vijfde editie van de Mud Run Vlaardingen. Vorig jaar stonden er meer dan 1.000 deelnemers aan de start. Ook dit jaar kun je weer kiezen uit 7,5 of 10 kilometer.

Meer info op deze pagina.

Hoge Laarse Mudrun

hoge laarse mudrun

Op vrijdag 15 september in de Nationale Sportweek zal de eerste Hoge Laarse Mudrun plaatsvinden op sportpark het Hoge Laar te Zwolle! Meedoen kan al vanaf 6 jaar. De afstanden varieren van 1,5 tot bijna 6 kilometer en alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

Meer info op deze pagina.

Total Exercise Obstacle Run

total exercise obstacle run

Total Exercise, gevestigd te Zoetermeer en met Obstacle Course Racing als oogmerk, organiseert op 2 september 2017 haar tweede Total Exercise Obstacle Run in het Buytenpark te Zoetermeer. Ook hier een familyrun en daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel.

Meer info op deze pagina.

Survival & Obstacle Run Noordwolde

survival obstacle run noordwolde

De organisatie heeft ons verzekerd dat dit een obstacle run is ondanks dat er survival in de titel staat. Je kunt in Friesland meedoen als individu, als tweetal of met zijn vieren.

Meer info op deze pagina.

Ostend Fire Games

ostend fire games

Nieuw in Belgi? zijn de Ostend Fire Games in kustplaats Oostende. Het gaat hier om een korte sprintafstand en de deelname kost slechts vijf euro.

Meer info op deze pagina.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?