HadriansWall

Alle obstakels Obstacle World Highland Edition

Vorige maand hadden we al alle obstakels van Strong Viking en alle hindernissen van Mud Masters. Vandaag kregen we ook alle obstakels van de nieuwe run Obstacle World door.

Obstakels Obstacle World Highland Edition

Over een route van 12 kilometer staan straks maar liefst 30 uitdagende obstakels.?Op 1 en 2 juli kan iedereen meedoen aan een obstakelrun in het Tilburgse Stadsbos013. Dit evenement met de toepasselijke naam ?The Highland Edition? zal geheel in het teken staan van de Schotse Highland Games. Daarbij zijn de hindernissen zodanig geconstrueerd dat elke deelnemer, ongeacht het niveau, de juiste uitdaging vindt die bij hem of haar past.

Veiligheid

Veel aandacht is besteed aan de uitvoering en de veiligheid van de obstakels. Voor de grote bouwkundige constructies -met herkenbare namen als ?Urquhart Castle?, ?Wall of Clans? en ?Highland Hills?, is de hoofdproducent de doorgewinterde obstakelbouwer Bruggink & Rougoor. De overige hindernissen zijn door de organisatoren zelf ontworpen en uitgewerkt.

?En wij gaan niet voor een simpel boomstammetje over de sloot?, vertelt Sander van Nieuwenhuijzen, een van de initiatiefnemers van Obstacle World. ?Elke hindernis biedt ?lke deelnemer de juiste uitdaging. Daarbij kun je de lat letterlijk zo hoog leggen als je zelf wilt. De ?Hadrian?s Wall? bijvoorbeeld is een muur die je bedwingt op een hoogte van 2 meter en vervolgens -als je wilt- ook op 2 meter 40 en 2 meter 80.??

 

BackCrawl
Back Crawl
BattleRopes
Battle Ropes
BraveHeartRamp
Brave Heart Ramp
HadriansWall
Hadrians Wall
KiltedStruggle
Kilted Struggle
LochNessCrawl
Loch Ness Crawl
Netklim
Netklim
SkyeBridge
Skye Bridge
StartFinish
Start Finish
StirlingStrings
Stirling Strings
WallOfClans
Wall Of Clans
WarriorWalls
Warrior Walls
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top