1 april

1 april; Puppy Mudder, Dirty Carry en anti-slipzolen

Alle nieuwe evenementen, obstakels en ander nieuws uit de obstacle run wereld dat op 1 april naar buiten komt nemen we altijd met een korreltje zout. 1 April of toch niet? Jullie mogen zelf oordelen.

Mud Masters komt met Dirty Carry

Dit is het nieuwe obstakel van Mud Masters. We zijn benieuwd of we deze in de Haarlemmermeer ook echt terug gaan zien.
Dirty Carry

NIEUWE MUD MASTERS-HINDERNIS: Dirty Carry! Tag de vrienden met wie jij op 22/23 april in Haarlemmermeer niet in de shit wilt raken!

Het is geen kattenpis om de Dirty Carry met je buddy naar de eindstreep te sjouwen. Tag je vrienden en wissel alvast de slimste strategie uit voor 22/23 april in Haarlemmermeer!

Tough Mudder lanceert Puppy Mudder op 1 april

Na de kids runs en kortere afstanden komt Tough Mudder met een run speciaal voor dieren; Puppy Mudder. Bekijk de video hieronder. Ze hebben zelfs een speciale website gemaakt?waar je obstakels als Barktic Enema, Puppy Pyramid en meer kunt terugvinden.

Bijzondere anti-slipzolen bij Rovers Run

Het duurde even voordat iedereen doorhad dat het 1 april was als we de reacties bij de Rovers Run zien. Uiteraard zijn deze schoenen niet echt gewenst bij een obstacle run šŸ™‚

1 april Rovers Run

Mest glibberen bij de cavemanrun

cavemanrun

Dit jaar zullen we tijdens de Cavemanrun 2017 een compleet nieuw obstakel onthullen: de mest glibber! Baan je weg door een meters lang parcours van pure Limburgse mest.

Meer 1 april grappen

Missen we nou nog een 1 april grap? Laat het ons weten en we voegen hem toe!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top