Korting, parcours en iDeal voor Toughest Amsterdam

Goed nieuws als je mee wilt doen met Toughest Amsterdam, maar nog niet ingeschreven was. Vanaf vandaag heb je geen creditcard meer nodig, maar kun je gewoon iDeal gebruiken. Ook is het parcours bekend geworden en hebben we een speciale kortingsactie.

Toughest Amsterdam

Het van origine Zweedse Toughest breidt zich in Europa verder uit. Na een editie in Londen 2016 volgt nu een tweede locatie buiten Scandinavi?. Op zaterdag 15 april 2017 zal ?Spaarnwoude het decor vormen van de eerste Toughest-editie in Nederland. Nou kennen we?Spaarnwoude natuurlijk van Strong Viking. Toch gaat het om een compleet ander deel van het recreatiegebied, namelijk Houtrak. Dit ligt aan de zuidkant en is onder de festivalgangers natuurlijk bekend van Awakenings.

Kortingscode Toughest Amsterdam

Nog meer goed nieuws, want we hebben ook een kortingscode. Als je?DUTCHMUDMENDISCOUNT gebruikt tijdens het inschrijven, dan krijg je 10 euro korting op je startbewijs. Inschrijven voor?Toughest?doe je via Toughest.nl.

Parcours Toughest Amsterdam

Het parcours is intussen ook bekend gemaakt. Naast de normale obstakels kent Toughest ook de?FAST LANE,?een uniek concept. Ook zijn er voor deze editie een aantal speciale obstakels gemaakt. Wil je nu perfect voorbereid aan de start staan? Dan kun je alle 40 hindernissen al bekijken op de?website?van Toughest.

Parcours-Toughest-Amsterdam-2017


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top