Spartacus Nightrun

Nieuw: Little Spartacus Run voor de kleintjes

Nadat Mud Masters dit jaar al de Mud Masters Family introduceerde komt er vandaag?ook vanuit Belgi? goed nieuws voor de kleinste lopers.

Little Spartacus Run

Op zondag 30 april en maandag 1 mei vindt de zesde editie van de Spartacus Run in Boom plaats. Ook wie jonger dan zestien jaar is, kan dit jaar meedoen aan deze manche van de KBC Spartacus Series. Voor de 6- tot 11-jarigen is er op maandag een Little Spartacus Run. Het betreft een aangepast parcours van ongeveer 2 kilometer waar elk kind begeleid mag worden door een volwassene. De 12- tot 15-jarigen werken de Junior Spartacus Run af, eveneens op 1 mei. Dat parcours is 5 km lang.

De wedstrijd voor de volwassenen is zoals vorig jaar 10 km lang, maar zal wel voor een nieuwe ervaring zorgen. Het traject werd helemaal hertekend en er zullen ook enkele nieuwe hindernissen hun opwachting maken. -?Sport.BE

Bekijk alle edities van de Spartacus Series op onze kalender.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top