Steeds meer kids runs en family runs

UPDATE 2017: Vanaf nu kun je ook op kids & family runs filteren op onze handige kaart.

Goed nieuws voor de kleinste obstacle runners onder ons. Er komen steeds meer kids runs bij in Nederland en Belgie. Vandaag kregen we bericht van de?Desperados Cavemanrun dat er om 13.00 uur een speciaal startvak komt voor families. In het startvak Great Family?kunnen ouders samen met kun kinderen starten.

“Door een startserie speciaal voor ouder+kind te maken kunnen ze gezamenlijk rennen en ook instaan voor de veiligheid van hun kinderen” laat?de organisatie van Desperados Cavemanrun weten.

Alle kids runs en family runs

Zoek je zelf een kids run? De runs op onze speciale pagina met kids & family runs?bieden allemaal een variatie voor kinderen aan. Kijk wel even per run om welke leeftijd het precies gaat. Dit is namelijk niet overal gelijk. Je kunt op onze uitgebreide kalender?overigens ook altijd filteren op kids runs.

1 gedachte over “Steeds meer kids runs en family runs”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?