Advies Maart

Obstacle Run Advies Maart 2016

Wij kunnen niet wachten tot we weer elk weekend over obstakels en door de modder kunnen gaan! De kalender met obstacle runs wordt steeds voller en we krijgen dan ook regelmatig de vraag aan welke run iemand mee zou moeten doen. In ons Advies Maart 2016 kun je ons advies voor de leukste obstacle runs in de Benelux lezen. Wil je overigens in Februari nog een obstacle run lopen, dan kun je meedoen aan de Otterlo Challenge Run.

Advies Maart 2016

Op dit moment hebben we de volgende obstacle runs op de kalender van Maart staan. Onderaan lichten we ze allemaal even toe.

Mud Masters Haarlemmermeer

Mud Masters keert terug daar waar het allemaal ooit voor ze begon in 2012, het EXPO-terrein in de Haarlemmermeer. Met meer dan 12.000 deelnemers zul je op zaterdag of zondag aan de start staan. Verwacht teamwork en grote obstakels. Wij verkopen onze laatste tickets voor de zaterdag met meer dan 10 euro korting. De review van vorig jaar lees je hier.

Strong Viking

De eerste twee edities van Strong Viking zijn de Mud Editions van Duitsland en Nederland. Strong Viking is afgelopen jaar wederom tot beste obstacle run van Nederland verkozen en de Mud Edition tot zwaarste editie met de beste modder. Maak je borst dus maar nat!?Je kunt?veel en grote obstakels, veel modder en een flinke uitdaging verwachten. Ook hier bieden we korting aan. De review van vorig jaar kun je hier teruglezen.

Gladiator Run

Gladiator Run is een begrip in Belgie. Deze editie wordt voor de eerste keer gegeven op een nieuwe locatie. Deze run heeft het altijd goed voor elkaar met veel modder en warme douches na afloop. Lees hier het dubbele verslag van vorig jaar.

En verder…

Verder is er deze maand nog de Obstakelrun by Diz. Dit is een nieuwe, wat kleinere obstacle run in het oosten van het land. Vanaf?slechts 17?euro kun je meedoen aan de 4, 8 of 12 kilometer.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top