Ontwerp obstakel strong viking

Bedenk het Strong Viking obstakel van 2016

Jullie kennen Strong Viking allemaal als obstacle run met grote en vette obstakels. Wat hebben we dit jaar kunnen genieten van Fjord Drop, Flying Ragnar en de Platinum Rig. We zijn dan ook heel erg benieuwd waar ze in 2016 allemaal mee voor de dag gaan komen.

Ontwerp jij het nieuwe obstakel?

Strong Viking heeft ons gevraagd jullie hulp in te schakelen voor het bedenken van een extra obstakel in 2016. En aangezien er natuurlijk nooit genoeg mooie obstakels in een run kunnen zitten hopen we dat jullie met veel goede ideeen komen. De feestdagen zijn natuurlijk de ideale tijd om te brainstormen over wat je in 2016 allemaal wil overwinnen. En dit is je kans! Er zijn slechts twee belangrijke vereisten; het moet veilig zijn en we willen natuurlijk geen wachtrijen. Oh ja, je krijgt pluspunten als het in het Vikingen-thema past.

Win een World Pass!

Hadden we al verteld dat Strong Viking de winnaar een World Pass cadeau doet? Daarnaast nodigt Strong Viking je uit om tijdens de opbouwweek een kijkje te komen nemen wanneer jouw obstakel wordt gebouwd.

Stuur je tekening, omschrijving, foto of video voor 30 december naar info@obstakels.com.

Alle Strong Vikings voor 2016 vind je op onze speciale Strong Viking pagina.

Strong Viking World Pass

4 gedachten over “Bedenk het Strong Viking obstakel van 2016”

  1. Hi Franek. Op dit moment is Strong Viking nog een mooi plaatje aan het maken van het winnende ontwerp / idee. Zodra die klaar is zetten we hem online.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven