20 gedachten over “Foto’s en review Color Obstacle Run”

 1. Super leuke run! Alleen jammer van de goedkope shirtjes… We zijn wel anders gewent dan deze katoene shirts…

 2. leuk om met ons neefje dit keer te doen. We hebben genoten! Erg spijtig/behoorlijk balen dat er wederom geen dames T-shirts meer waren. Daar betaal je voor en dan heb je dus niks.

 3. Er was wel erg veel water en modder, weinig klimobstakels, obstakels die er wel waren verder prima, goed te doen voor een beginner als ik. Te weinig drinken en hapjes onderweg. Geen douche! En dat voor zo’n hoge prijs vind ik erg jammer!

 4. Ook kinderdrinken op het eind. Jammer dat het weer niet te regelen is maar ik vond het superleuk! Jade 9

 5. Zwaar, leuke ervaring om mee te maken. Wel duur in prijs en kwaliteit verhouding. Maar wel een leuke dag gehad.

 6. Voor kids van 6 is het niet makkelijk met die modder paden..waar je in vast blijft zitten als je niet doorloopt. Maar we vonden het super super leuk . Tot volgend jaar!

 7. Ik heb met mijn dochtertje gelopen vanuit het familiestartvak, dus dan heb je wel wat andere eisen. Ik vond het parcour heel erg licht als het om mezelf zou gaan, maar ik denk dat de zwaarte prima was met zoveel kinderen.

  De shirts waren echt drie keer niks. Ik geef echt de voorkeur aan een medaille. Ik was blij dat ik niet extra had betaald voor een shirtje. Ik hoorde al mensen klagen dat hun maat er niet meer was. Daarbij waren ze superlelijk en nog van katoen ook.

  Parkeerplaatsen voor de mensen die in de middag begonnen waren ver weg. Vooral omdat dit de mensen waren die met kinderen kwamen. De mensen die in de ochtend liepen konden gebruik maken van de parkeerplaatsen aan het terrein. Wederom, duur. Net zoals alles gewoon duur is bij Strong Viking. Jammer.

  De modder was geweldig. Omdat het de hele week had geregend, lag er een enorme diepe laag modder. Prachtig. Waterpostje op 2 kilometer, met een banaantje.

  Zag redelijk veel kinderen met onderkoelingsverschijnselen. Dan is het nog ver terug naar je auto. Volgende keer misschien een hittelampje ofzo neerzetten. Het is dan wel september, maar die kleine lijfjes gaan heel snel van prima naar k-k-k-koud. Er mag ook beter op worden gelet. Ik zag een jongetje bij het waterpunt die van het rillen bijna van zijn stokje ging en niemand van de staff keek ernaar om.

  Kortom, voor de kids een prima run, maar zelf was ik niet zo onder de indruk.

 8. Voor een eerste keer OCR..een leuke obstaclerun die in een goed tempo vol te houden was met weinig wachttijden en een goede sfeer..weet nu al dat ik het OCR-virus te pakken heb!

 9. Hele leuke dag gehad, veel gelachen ook.
  Wel wat ‘maars’.
  De shirtjes waren inderdaad geen succes (daarnaast dacht ik dat je die bij start zou krijgen, had leuker geweest).
  Weinig drink- eetpunten onderweg en de veiligheid vond ik echt benedenmaats. Er waren behoorlijk wat obstakels waar wel degelijk ongelukken zouden kunnen gebeuren en in de buurt van die obstakels waren in geen velden of wegen mensen van de organisatie te vinden. Veiligheid boven alles wat mij betreft, een blessure of ongeluk is op zo’n parcours snel opgelopen.
  Na 9km dacht ik dat ik de verkeerde afslag genomen had per ongeluk, dat was niet zo, dus ?cht zwaar was het niet, wel een erg leuk parcours. Douches daarin tegen waren verschrikkelijk.

 10. Hartsikke leuk weer dit jaar! Wel wat minder obstacles dan vorig jaar had ik het idee, veel water en slootjes door. dat vond ik jammer, meer uitdaging en wat meer obstacles had ik helemaal top gevondem!! Voor ik het wist stond ik al bij de finish! Weer een leuke dag gehad. Top

 11. Het was voor mij en goede kennismaking met Obstacle running en ik ga het zeker vaker doen! Goede organisatie alleen die warme douches heb ik gemist… 馃槈

 12. Eerste keer deelgenomen. Goed georganiseerd qua startnummer, bandjes, bagage drop-off. Bordjes voor parkeren had duidelijker gemogen: op bordjes werd de “Strong Viking Run” aangegeven ipv Color Obstacle Run en er stonden bordjes die naar verschillende richtingen wezen. Begeleiders van het evenement waren vriendelijk inclusief de parkeerregelaars.
  Jammer dat er echt overal modder was en je op geen enkel stuk fatsoenlijk kon lopen om snelheid te maken. Is een obstacle run dan per definitie zo veel mogelijk een mud run? Dat had ik anders verwacht van tevoren. Positief dat bij sommige obstakels mensen waren voor veiligheid, maar dit had bij ieder onderdeel gemogen. Sowieso ook voor begeleiding. We kwamen bij bv. de hands-klap en de mensen voor ons renden door omdat ze niet wisten wat ze moesten doen en wij hadden ook geen idee? Ik denk ook dat het beter is om bij een evenement als deze het hele terrein voor wandelaars etc. die niet deelnemen af te sluiten. Mensen die met de hond door het bos wandelen en over de linten lopen of er onder doorgaan en zo deelnemers hinderen is een no go en hebben er op zo’n moment niets te zoeken. Alleen water en een doorgesneden banaan bij een pitstop is matig. Toevallig allergisch voor bananen en had liever ook iets gehad aan energie (bijvoorbeeld slokje sportdrank). De obstakels vielen ook een beetje tegen qua uitdaging: meer van hetzelfde. Het springkussen was naar mijn idee niet goed genoeg opgeblazen. Warming-up ging nergens over… Bij een obstakel waar je een stukje naar beneden moest glijden om in de sloot terecht te komen, was de modder door anderen er al deels afgegleden, waardoor je aan het eind met je achterwerk over asfaltrand heen gleed (bovenaan niet te zien). Hierdoor mijn broek, plus onderbroek, plus huid bij het stuitje kapot geschaafd. Na de run koude douches was ook jammer. Conclusie: goede poging maar nog meerdere aandachtspunten voor een volgende editie.

 13. Als ik eerlijk moet zijn, voor mij niet meer, Ik weet dat het dezelfde organisatie is als de Strong Viking maar dit haalt bij lange na niet die standaard. Buiten het erg natte parcour door de erge regenval waardoor het voor de kleinste onder ons met name mijn dochter van 7 eigenlijk te zwaar is, na circa 1500 meter had ze het gehad met de enorme hoeveelheid modder. Daarbij is er erg weinig rekening gehouden met de obstakels voor de jongere deelnemers. Het parcour was ook eigenlijk een copy van het eerste begin van de Water editie. En dan de T-shirts waren ook weer eens op terwijl je van te voren de maten door moet geven en van KATOEN.
  P.S. hoop ik dat strong viking ook variatie gaat aanbrengen in de obstakellocaties want ik heb nu volgens mij meerdere runs daar hetzelfde meegemaakt op dezelfde plekken.

  Maar als kennismaker voor een OCR is het een leuke run maar met erg veel modder in het begin.

 14. John vd Wetering

  Wederom helemaal goed geregeld! Het parcours was leuk, afwisselend en niet al te moeilijk (maar da’s juist de bedoeling van deze run, toch?). Het inschrijven, opbergen en weer ophalen van de tassen verliep soepel en er waren douches aanwezig. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij.

 15. Ik heb ontzettend genoten, het was namelijk mijn eerst keer dat ik mee deed en zeker niet de laatste keer.
  heb er een paar mooie schrammen en blauwe plekken aan over gehad maar das niet erg, ik heb de 6 km gedaan en uit gelopen. ben dr trots op, zou wel makkelijk zijn als jullie een groep vast fotograven hebbe die verbonden zijn met jullie runs. mvg bianca

 16. Met het hele gezin (kinderen van 8 en 10) gelopen en met zijn allen genoten! Genoten van de modder, de obstakels, de bommetjes in de mudtrenches en meer. Enkele opmerkingen:
  – ‘Drank & Drugs’ als warming up liedje voor (met name) basisschoolkinderen is dubieus.
  – Geweldige modder!
  – Waar je de sloot inglijdt is het laatst stuk van beton, dit is niet veilig SV!
  – Elkaar passeren en high fiven is leuk!
  – 10 minuten wachten om een greppel over te steken is niet leuk.
  – Luchtkussen was te druk en niet door te komen.
  – Aan het einde koelden de kinderen snel af omdat er maar 1 fotobooth was.
  – Geen beloning voor de kinderen, vorig jaar was er een medaille
  – Alcoholvrij bier aan kinderen geven? Sluit aan bij de warmingup muziek, maar kom op SV!
  – snel afkoelende kinderen konden niet onder een lauwwarme, maar alleen onder een koude douche.
  – Als begeleider meelopen is wel heel erg prijzig voor de 3km.
  – Volgende keer willen de kinderen graag ook monkeybars proberen

  Nogmaals, we hebben genoten en, ondanks de hoge prijs en verbeterpunten, kan ik deze run bij iedereen aanbevelen die eens een OCR, met of zonder kinderen, wil proberen.

 17. Super leuke run. Minpunten waren er ook een paar. Te weinig mensen overal achter de counters om te helpen. Vooral na de run. Mensen hebben het koud en willen zo snel mogelijk hun spullen en droge kleding aantrekken. Parkeren voor bezoekers met jonge kinderen is te ver van de locatie. De obstakels waren leuk maar wel erg veel en vaak erg modderig. Een medaille of iets van deelname zou leuk zijn. Verder erg leuk en gezellige sfeer

 18. Voor mij een eerste keer ervaring opgelopen met obstacle running.
  Ik had mij en mijn zoontje opgegeven voor de Zondag, netjes 1,5 uur voor het begin aangekomen met ruime parkeer mogelijkheden.

  Startnummers snel en makkelijk op te halen bij aankomst, tassen inleveren heb ik geen gebruik van gemaakt, deze kon mijn partner bij zich houden, gelukkig ook maar want mijn zoontje had het heeeeeeel erg koud van het zwemmen en alles deed hem zeer, dus de deken die we mee hadden genomen was aan het einde was zeer welkom.

  Het begin was erg leuk en met volle moed begonnen aan de obstacle run, jammer genoeg was er zoveel modder dat snelheid maken geen mogelijkheid was, zo kan je het dus ook niet warm krijgen, hierdoor raakte mijn zoontje dan ook aardig onderkoeld.

  De modder zal ongetwijfeld te maken hebben met de vele regen die er was gevallen en de duizenden die voor ons waren geweest.

  Ik lees iets over bier hier??? en drinken voor kinderen ??? het enige dat wij kregen bij de finish was een flesje water…. en idd een t-shirt van zeer slechte kwaliteit, de bedrukking is voor het wassen al vaag.

  al met al heb ik zin in een grotere run en het OCR virus te pakken gekregen, maar het geld was het voor deze run niet waard, hoop dat ik ook een andere ervaring tegenkom.
  Mocht ik hem nog een keer willen doen met mijn zoontje dan zeker niet meer op dag 2!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven