Fietsend over de monkeybars

Hoe neem je fietsend de monkeybars?

Komend weekend reizen we met een groepje af naar Dirty Dozen Races in Engeland. Deze race is mede opgericht door Doug “The Beard.” Vorig jaar zijn we met een kleine groep bij hem thuis geweest voor een korte Masterclass?in het nemen van diverse obstakels. Ook de monkeybars kwamen voorbij en daar had hij nog een eenvoudige tip voor ons als Nederlanders. We moesten gewoon doen alsof we op de fiets zaten en zijn cycling-techniek volgen. In de eerste twee filmpjes hieronder kun je zien hoe dat precies werkt.

Monkeybars

Zelf oefenen?

Zelf de monkeybars oefenen? Als je geluk hebt, dan is er een speeltuin in de buurt waar monkeybars zijn. Zo niet? Ga dan langs bij een vaste trainingslocatie of kom voor 10 euro naar de Dutch Mud Men Teamdag?voor een training van Mudcrew en oefen ze zo veel als je maar wilt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven