Ook Strongmanrun stopt met elektriciteit

De dagen voor obstakels met elektriciteit lijken geteld te zijn. Ook de derde organisatie van “de grote drie” kun je nu lopen zonder een obstakel met stroom tegen te komen. Nadat Mud Masters je al de keuze geeft om een Sizzler zonder stroomdraden te pakken en Strong Viking hun klassieke Thor’s Lightning met pensioen heeft gestuurd, volgt nu ook Fisherman’s Friend Strongmanrun.

Elektriciteit vervangen

Fisherman’s Friend Strongmanrun kondigde vandaag aan dat het stroomobstakel uiteindelijk toch vervangen zal worden door twee andere obstakels. De reacties zijn, zoals altijd, verdeeld. Obstakels met stroom stonden eind vorig jaar op een tweede plek in de ergernissen top 5?(binnenkort een update van deze top 5.) Toch is er een groep mensen die het bij een obstacle run vindt horen.?Wil je de stroomdraden toch tegenkomen? Doe dan mee aan Tough Guy of Tough Mudder, daar heb je een garantie stroom.

Strongmanrun Elektriciteit

Zelf meedoen?

Je kunt je nog steeds inschrijven voor de laatste startbewijzen van de Strongmanrun. Wil je alle obstakels van de Strongmanrun en het parcours alvast zien? Bekijk ze dan hier op hun prachtige website.

Parcours Strongmanrun
Parcours Strongmanrun

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top