Beste obstacle runs augustus 2015

De beste obstacle runs in Augustus? Ons advies!

Augustus is alweer een aantal dagen onderweg en zomerstop is komend weekend eindelijk voorbij! Dan staat namelijk de tweede editie van de Kindermunrun voor de deur. Twee dagen vol modder voor de junior obstacle runners. Maar wat staat er in Augustus nog meer op het programma? We nemen ze even door.

De “klassiekers”

Een aantal obstacle runs zijn terugkerend op de kalender. Op zondag de 30e kun je vlakbij Den Helder de Ultimate Crossrun vinden. Een obstacle run waar de focus op plezier ligt zoals je in onze reviews van 2013 en 2014 kunt lezen. Iets zuidelijker en op dezelfde dag (ideaal voor een combi!) kun je meedoen aan de Bootcamp Obstacle Run. Dan is er nog een derde terugkerende run op deze zondag. In het zuiden van het land kun je meedoen aan de Elite Off-Road Challenge. Hier waren we ook in 2013 en 2014 al bij en dit is de eerste run die telt voor onze competitie. Heb je een kaartje weten te bemachtigen voor de?Trolls X’Trem Run?dan heb je geluk. Deze mud run in Belgie is meestal binnen een dag uitverkocht. Eventueel komen er op de Marktplaats nog tickets voorbij.

Dutch Mud Men Teamdag

Op zaterdag 29 augustus organiseren Dutch Mud Men en Flevonice de DMM Teamdag. Op deze dag is iedereen welkom om voor een speciale prijs het parcours van Flevonice te lopen, training te krijgen op de diverse obstakels en natuurlijk om te proberen het parcoursrecord te gaan zetten. Kortom, een gezellige dag voor de hele familie.

DMM Teamdag

Tough Dog

Zoek je echt iets zwaars? Eerder schreven we al over Tough Dog. Een vrij extreem evenement dat helemaal in het teken staat van de stichting Hulphond.Het evenement zal bestaan uit zes loodzware onderdelen waarbij deelnemers onder begeleiding staan van ervaren trainers en instructeurs van onder andere defensie. De gehele dag zullen deelnemers zich in teams door al deze onderdelen heen moeten worstelen.

Tough Dog Outdoor Valley

Nieuwe runs

Ten slotte zijn er nog een aantal nieuwe obstacle runs op de kalender bijgekomen. We kunnen hier nog weinig over vertellen qua ervaringen, maar zijn benieuwd naar jullie reacties achteraf. In augustus kun je meedoen aan deze nieuwe runs;?Farmstaclerun, Boer ‘N Drek Run, Kijkduin Obstacle Run, Inflatable Run, Obstacle Run om de Zuiderzee, Buffelrun.

Complete kalender

Onze complete obstacle run kalender vind je hier.

[table id=32]

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top