Mud Masters 2015

Mud Masters uitverkocht? Wij hebben nog kaarten!

De startseries voor de komende editie van Mud Masters zijn nagenoeg vol. Voor de zes kilometer zijn nog een paar tickets te verkrijgen maar verder zitten alle startvakken zo’n beetje helemaal vol. Gelukkig hebben wij nog kaarten (met korting)!

Mud Masters Biddinghuizen 2015

Afgelopen Mei waren we in Weeze voor de tweede Duitse editie van Mud Masters en die was weer helemaal fantastisch. Het nieuwe obstakel, The Flyer, is weer een mooie toevoeging aan de collectie van grote obstakels die Mud Masters heeft staan. Naast een 6, 12, 18 en 42 kilometer is er deze editie ook een 24-uurs run. Onze verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Wil je zelf nog meedoen aan Mud Masters Biddinghuizen? Scroll dan door tot onder de video en schrijf je direct in voor ons Dutch Mud Men startvak. Uiteraard is iedereen is welkom en gaan we er een weer een topdag van maken!

Aftermovie Weeze

Bekijk ook de aftermovie van Weeze om een indruk te krijgen van de laatste editie.

Inschrijven Mud Masters

Met onderstaande formulier kun je je direct inschrijven voor onze eigen startvak bij Mud Masters. We verkopen de tickets nog tegen de early bird prijzen, dus met 5 euro korting. Je kunt je startbewijs die dag op komen halen aan ons eigen stukje Dutch Mud Men balie bij Mud Masters.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top