Ultimate Buffalo

Nieuwe obstacle run op een airport

Ultimate Buffalo is een obstacle run, die op zondag 19 juli op Airport Twente georganiseerd wordt. Het is de enige obstacle run in Nederland op een vliegveld. Zelf hebben al twee keer Mud Masters op airport Weeze gelopen en zo’n omgeving is wel echt heel gaaf.?De afstanden van Ultimate Buffalo zijn 7,5 of 15 km, waarbij beide afstanden van start tot finish uniek zijn. Met andere woorden: de 15 km is niet 2 keer het 7,5 km parcours.

Airport Twente

Tijdens bijvoorbeeld de 15 km overwin je 40 obstakels, zoals de shelters (waar destijds F16?s in geparkeerd stonden), over de munitiebunkers, door de hangar, bossen, modder, waterplassen en nog veel meer. Met verschillende krachtelementen is deze?obstacle run verzwaard, bijvoorbeeld door de obstakels langer te maken of door met extra gewichten te werken. Omdat er?gewichten gewerkt wordt, staat er namens de organisatie bij deze obstakels professionele begeleiding. Na de run is er in het start/finish gebied een gezellige afterparty voor deelnemers en publiek.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top