Flevonice

Flevonice opent permanent Obstacle Parcours

Vorige maand maakten we al melding van het OCTC, een permanente locatie om te trainen voor je obstacle run. Wanneer het precies open gaat is op dit moment nog onbekend, maar tot die tijd kun je op een aantal andere plekken trainen. Hier een overzicht?van alle locaties in Nederland. Helaas zijn er nog weinig?permanente locaties in Nederland, maar we kunnen er komende maand eentje toevoegen aan ons lijstje.

Flevonice

Op het terrein van Flevonice in Biddinghuizen wordt op 23 mei een?permanent obstacle parcours geopend. De locatie is vlak naast het terrein van Mud Masters Biddinghuizen. Flevonice staat bekend als outdoor ijsbaan, maar heeft meer te bieden dan alleen ijs. Het uitdagende parcours bevat duurzame obstakels en bevindt zich in een schitterend natuurgebied in de polder. Op het parcours kan het hele jaar door gesport worden en bovendien kan er een keus worden gemaakt uit drie verschillende parcourslengtes.?Het obstacle run parcours gaat uitdagend worden. Het bevat tal van duurzame obstakels en natuurlijk modder, water en zand.

Tip: schrijf je via ons met korting in voor Mud Masters.

Flevonice

Het parcours

Iedere sporter kan terecht op het obstacle run parcours van Flevonice. Er kan namelijk gekozen worden tussen drie afstanden: 2,5 kilometer, 4 kilometer of 6 kilometer voor de meest fanatieke sporters. Het is zelfs mogelijk om meerdere heats af te leggen als daar nog behoefte aan is nadat alle obstakels overwonnen zijn. Zo kunnen deelnemers echt hun grenzen verleggen op het parcours en is dit de ideale trainingslocatie! Omdat er ook gekozen kan worden voor een kortere afstand kan het parcours ook als teambuildingactiviteit worden benut door uiteenlopende gezelschappen. Flevonice heeft zelfs plannen om?ook een faciliterende rol te gaan?bieden aan deelnemers van obstacle runs in Nederland. Misschien kom je er dus nog wel eens terecht met een normale obstacle run.

Meer info

Tickets om deel te nemen aan het obstacle run parcours bij Flevonice zijn online verkrijgbaar via Flevonice.nl of aan de kassa van Flevonice. Trainen kan op zaterdag en zondag en kost je 13,50 euro. De minimumleeftijd is 16 jaar.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top