STORMLOOP

Review, uitslagen en foto’s STORMLOOP

De voorbereiding voor deze run begon al eerder dan bij andere runs. Dit kwam omdat ik me voorgenomen had deel te nemen aan de stormbaas (5 uur lang rennen). In de week vooraf werd er meer aandacht besteed aan de voeding en natuurlijk weer de twijfel; wat trekken we aan. Ik had er erg veel zin in, een obstacle?run op het Circuitpark van Zandvoort. Hoe gaaf op een circuit rennen wat ook nog eens in de duinen ligt een prachtige locatie voor een obstakel run!

De grote dag

De voorbereiding op de dag zelf begon vroeg, om 05:45 opstaan om vervolgens richting het westen te vertrekken. Eddy-Paul kwam me ophalen en daarna pikte we Ingrid & Jonathan op. Gezellig met z?n vieren in de auto naar Zandvoort toe. We waren er rond 9:00, dat was best krap want ik had namelijk nog maar een halfuurtje voordat ik mocht starten. Het startnummer afhalen ging erg snel en met een watervaste stift werd mijn startnummer op mijn voorhoofd geschreven. Dit moest wel omdat alle Stormbaas t-shirts verkeerd waren bedrukt, waardoor alle shirts nummer 88 hadden. Niet zo handig dus. Maar goed met mijn startnummer op mijn voorhoofd kon ik na elke ronde snel doorgeven dat ik weer een ronde had gelopen en kreeg ik een kruisje achter mijn startnummer op de lijst. Op deze manier kon je elke ronde je positie & gelopen afstand zien. Dit was erg fijn want na een aantal rondes kon ik al niet meer uitrekenen hoeveel kilometers ik had gelopen. Iets met mentale vermoeidheid?..

STORMLOOP

Het parcours

Nadat ik een blik op het parcours had geworpen en het eten dat ik tijdens de run nodig zou hebben klaar had gelegd ging ik richting de start. Nog even de warming-up mee gedaan met alle stormbazen en een paar stoere bazinnen. Daar gingen we dan van start, strijdend om de zilveren bokaal! Ik wilde hem zooo graag winnen. Maar goed, ik had nog nooit verder dan 25km gelopen dus het zou een flinke uitdaging worden om de komende 5 uur te volbrengen. Ergens wist ik dat ik het wel kon, maar toch had ik twijfels, waarschijnlijk omdat ik nog nooit zoiets gedaan had. Vol goede moed pakte ik een lekker tempo, niet te hard.

STORMLOOP

De eerste ronde ging lekker! Ik liep vooraan mee en zag continu de eerste mannen nog voor me. Huh?? ?Jongens die net nog voor me liepen kwamen mij nu ineens tegemoet gelopen? ?hier gaat iets mis?. Ze waren verkeerd gelopen, gelukkig liep ik zelf wel goed. Dit kwam blijkbaar doordat de route niet duidelijk aangegeven was, dat is natuurlijk erg jammer. Achteraf hoorde ik dat er bij de 18km ook mensen verkeerd waren gelopen. We liepen verder op de route om vervolgens door naar de 2de ronde te gaan. De 2de ronde was voor ons de kortere ronde en dit gaf een lekker gevoel: alweer een rondje afgelegd. De afwisseling van de rondes was fijn, zo?n kleine ronde kon ik toch wel waarderen. Hierdoor leek het toch snel te gaan, dat gaf een positieve flow 🙂

STORMLOOP

Na een aantal kilometer was het tijd om de energievoorraad bij te vullen. Het is verstandig dit op tijd te doen wanneer je zo?n lange afstand loopt. Na 12km maakte ik gebruik van mijn eerste energie-gelletje. Ik kon m?n tempo op dit punt nog steeds erg goed volhouden. Er liep een startgroep voor me die net was gestart, hiervan heb ik een hoop deelnemers ingehaald. Dat voelde best goed en gaf me energie om mijn tempo vast te houden. ?Heeeey alweer een rondje volbracht!? 🙂 Tijd om wat energie-gel mee te nemen voor onderweg en wat te drinken. Ik merkte dat ik steeds meer dorst kreeg dus besloot ik deze ronde meer water te drinken bij de verzorgingsposten. Ik liet mijn tempo wat zakken zodat Jeroen Reesen weer bij me kon lopen en we samen door konden knallen. Met een iets lager tempo hobbelden we door over de duinen. Ik keek eens rond en zag inmiddels het mooie duin landschap waarin erg veel oranje t-shirts te zien waren. Erg gaaf om te zien dat er zoveel deelnemers het zelfde aan het doen zijn als ons!

STORMLOOP

Over de helft

Toen ik voor het eerst op mijn horloge keek waren we al 3 uur bezig. WOW! Ik ben al ruim over de helft, nog maar 2 uur te gaan. Ik kreeg meer dorst?. 1 bekertje water was niet meer genoeg. Ik vermoed dat dit door al die zoete gelletjes kwam. Ik ben meer gaan drinken en eten. Okeeee nu zit ik vol (eten en drinken tijdens het hardlopen doe ik liever niet? maarja nu moest het wel). Ik merkte dat ik vol zat van het water, stukjes banaan en energie gelletjes. Ik heb voldoende energie tot me genomen maar meer energie hielp niet meer om harder te lopen! Mijn benen zijn aan het verzuren, mijn schoenen zitten niet meer fijn. De blauwe plekken op mijn knie?n doen zeer. Elke pas doet pijn? het landen van m?n voeten geeft een klap op m?n knie?n. Ik voel pijn in m?n spieren en ik zit tegen het kramp gevoel aan. Mijn lichaam zegt ?het is mooi geweest?. Ik krijg een brok in m?n keel door alle pijnlijke gevoelens. Het afzien is begonnen maar aan stoppen dacht ik niet!!

STORMLOOP

Op naar de finish

Het laatste uur gaf me moed, nog maar 1 uur te gaan en dan heb ik het volbracht. Doordat ik samen met Jeroen liep hield ik ons tempo vast. Thanks Jeroen!! Het koste me veel meer moeite. We kregen aanmoedigingen en medeleven van andere deelnemers die nog fit over het parcours renden. Een dame riep naar me dat we er nog fit uitzagen.. zo voelde het totaal niet maar fijn om te weten dat het wel zo was.

STORMLOOP

Obstakels

Doordat ik zoveel rondes heb gelopen heb ik alle obstakels meerdere malen mogen doen. Hoe leuk! Bij geen ??n obstakel dacht ik ?neee niet weer?. Er was veel afwisseling van verschillende soorten obstakels; hoge muren, strobalen, water obstakels, steile duin paden, vlonders hoppen, van alles wat. Natuurlijk waren er ook ook obstakels die ?cht bij het race-circuit hoorden zoals; tribunes op en af rennen, tussen autobanden door kruipen, grindbakken met olievaten waar je overheen moest. Helaas ook een paar obstakels die niet zo goed uit de bus kwamen zoals de ?schuimparty? zonder schuim en het ?touwnet? bij de tribune waar je vanaf moest klimmen, deze hing slap en het was oppassen met je vingers bij de muur zodat je niet klem kwam te zitten. Helaas was het obstakel met het hekwerk op het water ook niet wat het moest zijn. Het was niet diep genoeg waardoor het erg krap was om onder het hekwerk door te komen.Daarbij lag het hekwerk ook nog eens heel dicht op het water dit vond ik persoonlijk best eng. De eerste ronde werden er al hekken weg gehaald omdat het te extreem was. Bij de 2de ronde was er nog minder hekwerken over. Wat ik ook jammer vond was dat de vrijwilligers bij het obstakel met de balken waar je over/onder moest veranderden van aanwijzingen. De eerste ronde zijn we over de hoge en onder de lage balken gegaan zoals dit obstakel ook bedoeld is. Maar de daarop volgende ronde ging het toch wat te makkelijk: over de lage en onder de hoge balken. Niet helemaal eerlijk. Het eind obstakel was erg gaaf ?funky monkey? als een aapje onder de monkeybars, ringen en netten door.

STORMLOOP

Finish

Daar zijn we dan!! De 5 uur is volbracht, wat een ontlading. Ik heb het gewoon geflikt 5 uur lang rennen door de duinen met obstakels. Zonder ooit verder gelopen te hebben dan 25 km heb ik nu zomaar 43km afgelegd met een heleboel obstakels. En toen toen moest ik huilen? huilen van de emoties, van blijdschap en vermoeidheid. Het was voor mij een hele mooie ervaring. Ik heb veel geleerd, het was ook een test wat voeding betreft. Ik ben trots op mezelf. Het is zeker voor herhaling vatbaar om langere afstanden te lopen wellicht ook weer de stormbaas! De volgende keer zal het weer een stukje makkelijker gaan. Helaas was er maar 1 bokaal voor de Die-hard Jeroen Vink, Gefeliciteerd ik hoop dat er volgend jaar ook een bokaal is voor de vrouwen!

STORMLOOP

Conclusie

Stormloop is een leuke run in een mooie omgeving van het circuit en duinen. Stormloop heeft leuke obstakels die uitdagend genoeg zijn en toegankelijk voor iedereen. Helaas waren er wel een paar foutjes bij sommige obstakels. En de route die niet helemaal duidelijk was maar dit werd al snel weer opgelost. Het parcours was zwaar genoeg en er is goed gebruik gemaakt van de heuvels in de duinen en smalle zandpaadjes. Het parcours was zeker goed te doen voor iedereen. De verzorging was top geregeld, voldoende water en banaantjes onderweg. Iedereen kreeg op de finish een medaille erg leuk voor de collecties net als het t-shirt. ?Na de finish kon je nog genieten in hottubs daarnaast was de sanitaire voorziening prima voor elkaar. Genoeg toiletten en douches, ook langs het parcours waren toiletten aanwezig. Bij start en finish gebied was een gezellige sfeer met muziek, eetkraampjes en de DMM kraam. Leuk voor de toeschouwers die vanaf daar al een deel van het parcours konden zien.

STORMLOOP

Uitslagen STORMLOOP

Foto’s STORMLOOP

Zelf foto’s gemaakt? Zet ze hieronder in de comments!

Foto’s in dit bericht via Jeroen Kok,?Facebook STORMLOOP & Henriette Koolmees.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

21 reacties op “Review, uitslagen en foto’s STORMLOOP”

 1. Martijn van Beckhoven

  Top run op een unieke locatie! Ben er volgend jaar zeker weer bij.

 2. Startterrein was erg goed opgezet en erg gezellig doordat alles dicht bij elkaar stond en de renners passeerde via de trappen. Wel belachelijke prijzen om te parkeren (10,-) en het veilig opbergen van je spullen (4,-).

  Warming up was erg goed, zo wil ik hem vaker zien. 1,5km na de start direct verkeerd gelopen met ruim 50 man doordat het parcours niet goed aangegeven stond. Voordat we eindelijk iemand gevonden hadden die het parcours kende waren we 5 minuten verder.

  Daarnaast een aantal obstakels waar geen of zeer onge?nteresseerde vrijwilligers bij stonden. Tijdens ronde twee lagen de olievaten in de grindbak overal behalve waar ze hoorde te liggen. bij de 3 muren (over-onder-door) stond niemand en vervolgens bij de over/onder balken vrijwillgers die niet helemaal de bedoeling van het obstakel uitgelegd waren. over de hoge en onder de lage door lijkt me meer de bedoelingen dan onder de hoge door en over de lage ;-). Alleen bij de watercage en het zwemmen in het meer stonden erg goede begeleiders. Ook jammer dat het schuimobstakel niet werkte en de watercage niet helemaal functioneerde.

  Als met al ruim 70,- betaald voor de run. Dit was hij zeker niet waard met bovenstaande redenen en niet erg uitdagende opstakels die je voor dat geld bij andere run wel krijgt. Voor mij volgend jaar niet weer

 3. Heb meegedaan aan de Stormbaas bij de stormloop. Dat betekende dat we als 1e mochten starten om half 10 ’s ochtends. Liep samen met een andere loper vooraan en waren een keer of 3 bijna de verkeerde kant op gelopen. Het was best verwarrend aangegeven af en toe. Zo liepen er aan de rechterkant lintjes over het parkoers, maar hoorden die bij de tweede ronde en moest je linksaf het duin af. Gelukkig werden we toen net teruggestuurd door marshalls die rondreden, dat is wel weer een pluspunt, maar het had niet nodig hoeven zijn. Soms was het dus best even zoeken. De 18km is ook voor het grote deel verkeerd gelopen aan het begin.

  Soms was de combinatie van vrijwilligers en obstakels ook niet helemaal duidelijk, zo stonden er bakken klaar voor de Log-carry, maar werden we het duin opgestuurd zonder stammen. Bij de 1e ronde voor de buddy-carry was er ook onenigheid tussen de vrijwilligers, aangezien we deze de 1e ronde niet hoefden te doen, stond in de mail. En er waren meer van dit soort kleinigheidjes, zoals het terugleggen van de banden, die wij onderhand al over de hekken hadden meegedragen, wat niet nodig bleek.
  De rondjes daarna gingen gelukkig al een heel stuk beter, dus ze leerden er wel snel van!

  Het obstakel ‘Hekwerk’, onder een hek door in het water was de grootste uitdaging het eerste rondje. Hier kwam er zelfs een vlaag van paniek aanzetten. Het water was echt heel koud en het hekwerk lag naar mijn mening behoorlijk dicht op het water, wat natuurlijk ook wel de bedoeling was, maar toch stroomde het water constant over mijn hoofd heen. Dit gaf me een kleine mentale tik, maar gaf in ieder geval ook echt een uitdaging voor mij. De tweede ronde lag het hek ineens wat hoger en was het middelste deel weggehaald, waarschijnlijk was hij dus toch iets te extreem voor de meeste deelnemers. Stiekem was ik daar ook wel blij mee. Verderop de dag bleef er steeds minder van over, tot er nog maar 1 hek lag en amper water over was.

  Voor de rest waren de Zweedse tafel en de Funky Monkey best pittige obstakels, helaas kregen we de Monkey alleen na de laatste ronde op weg naar de finish. De rest van de obstakels waren goed te doen, muurtjes gingen me goed af, met en zonder hulp. Vooral de zwaarte van het parkoers met vele klimmetjes en natuurlijk de tijdsduur maakten het tot een mooie uitdaging. Het parkoers zelf en de duinen eromheen waren erg gaaf, hele leuke paadjes en heb daar echt van genoten.

  Met de veiligheid zat het naar mijn idee goed. Heb helaas wel 2x een ambulance gezien, maar dat betekende wel dat ze er snel bij waren. Heb er verder niet veel over gehoord, maar hoop dat het goed gaat met de betrokkenen. Ook stonden er genoeg vrijwilligers langs de kant en ook bij de waterobstakels waren er reddingswerkers bij.

  Voor de rest heb ik echt genoten van een prachtige dag! Op wat kleine foutjes na, heel goed georganiseerd. Ook voor en naderhand is er genoeg te zien met leuke stands, hottubs voor de lopers die klaar zijn en genoeg douches en toiletten. Ook langs het parkoers waren er toiletten geplaatst, wat erg fijn was. Het checkpoint werkte verder ook goed, maar gelukkig waren er onderweg ook tijdsmatten om alles in de gaten te houden. Wat ook heel fijn was dat je daar een dropbag kon klaarleggen met je eigen eten en drinken.

  Voor de volgende keer zou het wel mooi zijn als er ook een schaal was voor de vrouwelijke Stormbaas!

  Ik zou hem zeker aanraden! Vooral de Stormbaas! Knallen!

 4. Voor de eerste keer meegedaan met Stormloop. Ik vond het een leuke en vooral pittige loop met dank aan het duinterrein waardoor je bijna nooit goed vlak loopt tussen de hindernissen door. Helaas heb ik ook een aantal punten van kritiek. Het parcours was niet altijd even goed aangegeven. Tevens heb ik het idee dat er op hun site bij het parcours veel meer hindernissen stonden aangegeven dan er in werkelijkheid waren. Er was geen bagage drop off, mag toch best wel voor 50 euro. Zeker als de locatie daar makkelijk faciliteiten voor heeft. Maar het allerergste vond ik eigenlijk dat je na de finish helemaal niets te drinken kreeg. Kom op zeg, hoe moeilijk is het om te regelen dat je een flesje drank krijgt meteen bij het krijgen van de medaille. Uiteindelijk zal ik volgend jaar wel weer meedoen, al is het maar omdat het voor mij een thuiswedstrijd is 🙂

 5. Was een goeie obstacle run, enige jammere is dat Stormbazen goed zichtbaar waren, wat wel logisch is, maar doordat de 18km lopers 2x ronde A moesten doen, zat je in de 2de ronde tussen 6km lopers en te wachten bij obstacles, wat wel tijd kost en je onderbreekt uit je ritme(best wel irritant na 15km inspanning eigenlijk).
  Ook jammer dat de modderbad aangepast was toen we de 2de ronde A moesten doen(hekken waren weggehaald?).
  Maar verder top lokatie, heerlijk weer en goeie obstacles!!

 6. Mattis van Doeselaar

  Ik heb erg genoten van de stormloop dit jaar. Ben zelf gestart in het Stormbaas startvak om te kijken hoever ik mezelf kon pushen na een dubbele blessure (shin splint en een overbelaste knie).
  Parkeren was prima geregeld voor een prijs die ik wel verwacht van een circuit. Was ook niet veel duurder dan andere grotere runs waar ik geweest ben. Dacht alleen dat de auto’s misschien iets te dicht op elkaar stonden, maar ik heb voor de rest niks negatiefs gehoord van vertrekkende mensen.

  Heb zelf geen gebruik gemaakt van de aanwezige lockers, vond het zelf ook vrij overdreven dat hier betaald voor moest worden. Heb mijn tas afgegeven bij wat vrienden die aanwezig waren, zodat ik er zelf geen omkijken meer naar had. Later had ik hier wel spijt van omdat ik bij de stormbaas stempelpost nu niets had liggen om te eten of drinken……naja volgende keer beter.

  De warming-up was goed, maar ik ergens zat ik wel stiekem te denken dat het wat kort was. Daarentegen zijn er genoeg runs die helemaal geen warming-up hebben dus dit was prima. Het was eigenlijk vooral leuk omdat 1 van mijn mede-stormbazen ook Leon heette en de omroeper maar bleef herhalen dat je ‘onder Leon door moest’ voor de start.

  Eenmaal gestart ging het even zwaar, omdat ik nou eenmaal langzaam op gang kom. De modderbak had ik eerlijk gezegd zwaarder verwacht met meer modder, maar aangezien ik eigenlijk niks met modder heb vond ik het helemaal niet erg. Het viel me wel op dat naarmate de dag vorderde sommige obstakels, waaronder de modderbak, verkeerd genomen werden (namelijk op een makkelijke manier). Ik weet niet of dit lag aan de vrijwilligers die erbij stonden of aan de mensen die dwars waren (ik kan zelf ook vrij dwars zijn).

  Vervolgens ging het vrij lekker met het lopen tot het obstakel Hekwerk. Zoals hier al door iemand is vermeld hingen de hekken heel laag. Ik heb zelf een zekere angst voor onder water gaan, dus ik het zelf wel een soort van claustrofobische angst even. Ik was wel blij met mijn bandana en dikke bepakking, want koud had ik het niet. Ik was zelf ook blij toen het de tweede ronde was aangepast. Het was misschien alleen een beetje erg veel aangepast aangezien ze van 5/6 rekken naar 1 gingen en bijna al het water weg was. Ik denk dat ze de veiligheid even heel serieus namen bij dat obstakel.
  Er was wel iets mis met de apparatuur bij de schuimparty, want de schuim was ver te zoeken en ik heb het apparaat maar 1 keer zien werken en dan nog geeneens echt goed.

  In de tweede ronde was er even korte verwarring na het obstakel met de kleine tribune. Je moest hierna onder een slagboom door naar de drankpost, maar het was even een moment waar we stonden te kijken met de gedachte ‘wat nu?’. We hadden echter al snel door hoe het moest en we konden snel weer verder. Zag in mijn laatste ronde nog een vrouw dit vanaf de hoge muur was gevallen waarschijnlijk vlak op haar rug was geland. Ik hoop dat het goed gaat met haar nu, want het ze zag er niet geweldig uit. Gelukkig was het ambulance team er snel bij.

  Ik vond het persoonlijk jammer dat ze de funcky-monkey helemaal aan het eind hadden gezet. Op dat moment was ik zo kapot en was alles zo nat dat ik gewoon grip kon krijgen op de monkey-bars. Van iemand anders had ik nog gehoord dat ze de stangen veel te dik vond. Ik weet niet wat het voor mij had uitgemaakt als de stangen dunner waren geweest, want ik had toch al niet zoveel kracht of energie meer over.

  Eenmaal over de finish was het me geeneens opgevallen wat er wel en niet was, ik ben rechtstreeks naar mijn tas gelopen om snel warme kleren aan te trekken want ik stond te rillen als een gek. Nu ik eraan terug denk had het best gemogen dat ze een flesje/bekertje water of red bull schonken bij de finish. daarentegen is dit ook weer niet aanwezig bij iedere run en zelf heb ik het ook geeneens gemist in eerste instantie, dus ik kan ze er niet op afrekenen.

  Net als vorig jaar vond ik het weer een geweldige run met lekker veel obstakels die goed verdeeld waren over het parcours. Ik vind het namelijk zelf altijd irritant dat runs met een 18+ km optie altijd gigantische hersenloze lussen maken in het parcours om maar aan de kilometers te komen. Als ik dat wil doen, loop ik wel een marathon. Mede om die reden blijf ik de stormloop een geweldige run vinden en een aanrader voor iedereen. Nu met de stormbaas had ik echt de kans om te kijken hoever ik kon gaan na(/tijdens) mijn herstel. Om na 6 maanden nagenoeg niks kunnen doen toch nog 31 km af te kunnen leggen vind ik een goede prestatie van mezelf.
  Volgend jaar zeker weer!

 7. Steff Helsen

  ’s Morgens om half 7 vanuit Westerlo (Antwerpen) vertrokken richting Zandvoort om deel te nemen aan de Stormbaas samen met een vriend. Het was onze eerste keer Stormloop, dus echte verwachtingen hadden we niet. Wel gezien dat hij vorig jaar door de lezers van Obstakels.com goed beoordeeld werd, dus dat kon niet mislopen.

  Het Circuit was makkelijk te vinden. Parking was wel aan de dure kant, maar die informatie hadden we op voorhand allemaal doorgekregen. Thumbs up trouwens naar de organisatie wat betreft het informeren van de deelnemers. De dagen voor de Stormloop heel wat info gekregen. Zeer duidelijk!
  We hebben ons maar snel in de auto omgekleed en onze spullen daar gelaten. 4 piek voor een locker, daar wordt zelfs een Belg wat gierig van 🙂 Faciliteiten ter plaatse waren goed vond ik. Overzichtelijk terrein. Alles perfect!

  Vlak voor de start was er nog een mooie warm-up voor alle deelnemers. Als ik nog 5u OCR voor de boeg heb hoeft dat eerlijk gezegd niet voor mij. Heb me dan ook maar stilletjes achteraan afzijdig gehouden. De start zelf verliep probleemloos. Het pak was meteen uit elkaar gevallen van bij de start. Jammer genoeg stond het parcours niet altijd even goed aangegeven. We hebben zelf maar een klein stukje van 200m verkeerd gelopen, maar op sommige momenten waren we echt niet zeker welke richting we uit moesten. Gelukkig reed de organisatie rond om alle onduidelijkheden weg te werken. Ik hoop dat het voor de deelnemers na ons wel meteen duidelijk was naar waar men moest.

  Het terrein op zich biedt al een mooie uitdaging met al die grindbakken, duinen, water, vangrails, … Aan de obstakels hield ik dan weer een dubbel gevoel over. De meeste zaten goed en stevig in elkaar. De muren, doorheen de autoband, pontons op het water, zweedse tafel, … maar lang niet alles verliep even vlekkeloos. De watercage was een fiasco. De eerste ronde stond het water te hoog, daarna was de helft afgebroken. Das jammer. Ook de boomstammen in de duinen. Op het begin was het nog op de moeilijke manier. Over de hoge en onder de lage, maar achteraf bleek dat ze niet vast genoeg stonden, wat niet verwonderlijk is in al dat los zand. Ook de boomstammen op de parking hebben we enkel van ver mogen aanschouwen. Qua veiligheid heb ik geen klachten. Zoals al vermeld deed de organisatie constant zijn stinkende best om alles bij te sturen waar nodig.
  Ik vond het wel jammer dat we de 2 finishobstakels maar 1x mochten nemen, want die waren best wel uitdagend en zater goed in elkaar!

  Prijs/kwaliteit kunnen wij als Stormbazen niet klagen. Das zeker waar voor je geld, maar op sommige punten is er volgens mij nog wel verbetering mogelijk. Ons shirt met nummer 88 vind ik gewoon belachelijk. Je weet op voorhand dat er maximaal 100 deelnemers zullen zijn. Laat die shirts dan gewoon tijdig drukken. Nee, 2 dagen voor de run een mailtje dat de drukker een fout heeft gemaakt. Kan gebeuren uiteraard, maar dat is gewoon spijtig.
  Ook het checkpoint kon misschien iets beter uitgerust worden als soort van extra verzorgingspost, waar je water ed. kon bijvullen en eventueel iets anders aanbieden dan altijd maar bananen.
  En zoal Jeroen Vink, nogmaals proficiat trouwens, reeds zei had het voor de dames ook mooi geweest als er voor hun een trofee te winnen viel.

  Maar al bij al heb ik me kostelijk geamuseerd zaterdag. Organisatie stak goed in elkaar. Punten voor verbetering zullen er altijd zijn, maar voor mij is het toch duidelijk waarom men de Stormloop vorig jaar bij de betere van de klas rekende. Een aanrader!

 8. Dit was mijn eerste obstacle run ervaring ?n meteen een heel goede. Uitdagend parcours (6KM). En hoe leuk dat iedereen bereid is je te helpen bij de obstakels. Gelachen, genoten & zeker voor herhaling vatbaar!

 9. Super leuke run! Volgend jaar zeker van de partij! Misschien iets meer aandacht voor opbergen van spullen.

 10. Mijn eerste obstacle run.
  Wat een ervaring!
  Mooi parcours zo over het circuit en door de duinen!
  Jammer is het van de kluisjes, er waren alleen kleine, terwijl er gezegd was dat er ook grote zouden zijn. Veel mensen konden hun spullen daardoor niet kwijt. Jammer, aandachtspuntje.
  Bewegwijzering kan beter en de nummers bij de obstacles zou ook prettig zijn.
  en jammer van de schuimbak, die was leeg.
  Verder goed georganiseerd bij registratie, warming up (wat een boost gaf je dat gelijk. Super gedaan door Leon!), start, finish.
  Geweldige dag gehad. Heerlijk gelopen!
  Volgend jaar weer!

 11. Mijn eerste obstakel run…Wat een gaaf event! Met zorg georganiseerd.
  Tips voor volgende keer : muziek op het parcours
  Meer water bij finish ( zowel om af te spoelen als te drinken)

 12. super leuke dag gehad met gezellige mensen en goeie sfeer! Volgend jaar zeker weer!

 13. Mooi strak georganiseerd evenement! Heerlijk duin op, duin af afgewisseld met voldoende uitdagende hindernissen! Samen met onze hele ploeg een fantastische dag gehad!

 14. Jan Willem Roordink

  Super leuke obstacle run! Uitdagend en toegankelijk in ??n. Erg mooie locatie!

Geef een reactie

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: