STORMLOOP modder

Zonnig obstacle run weekend voor de boeg

De eerste zomerse dag ligt achter ons en de eerste zonnige voorjaarsruns staan voor de boeg. Wat kun je dit weekend allemaal verwachten in obstacle running land? Heb je nog geen kaartje? Kijk dan op onze DMM Marktplaats.

STORMLOOP

Voor het tweede jaar op rij staat Circuitpark Zandvoort in het teken van STORMLOOP. Vorig jaar scoorde deze obstacle run al erg goed in onze reviews?met een 3,9. Dit jaar belooft de organisatie ons een nog betere run. Zo bestaat het parcours niet meer uit 3 rondes van 6 kilometer, maar uit een ronde van 6, 12 of een combinatie van deze twee. Dan zijn er nog bijna 100 Stormbazen die vijf uur lang onbeperkt gaan strijden om te titel van STORMBAAS. Qua obstakels is er dit jaar ook modder zo was al te zien op Facebook. Verder mag je eiland hoppen, staan er uitdagende monkeybars op het programma en is er een schuimparty. Alle obstakels bekijk je hier.

En wat kun je verder verwachten? Dutch Mud Men is met een kraampje aanwezig (je kunt nog bestellen en daar ophalen), je kunt je laten masseren?en?krijgt een goede warming-up van The Bootcamp Club.?Parkeren en je startbewijs ophalen gaat vanaf 8.30. Zorg dat je een uurtje vooraf aanwezig bent. Check hier de laatste tips & tricks. We zien jullie daar!

Parcours Stormloop
Parcours STORMLOOP

Mud Run Fun – Hit Run

Maar liefst twee dagen lang staat Amersfoort in het teken van de Mud Run Fun. Voorgaande jaren hadden we al de normale editie en het Foam Fest. Dit jaar is het thema Hit – Run. Vanaf 9.30 is de inschrijfbalie open en kun je meedoen aan 1, 2.5, 4 of 8 kilometer met modder en obstakels. De organisatie verwacht over twee dagen bijna 3.000 deelnemers te ontvangen, maar wees gerust. De startgroepen zijn opgedeeld in 40 ? 50 personen.

Mud Run Fun
Parcours Mud Run Fun

De Fitste van Nederland

Ten slotte kun je zaterdag ook meedoen aan De Fitste van Nederland. Een nieuw evenement waar we nog geen ervaring mee hebben. Het evenement bestaat uit vier onderdelen waarvan de obstacle run er slechts eentje is. Je mag zaterdag hardlopen, over het survival/obstakel-parcours, mountainbiken en over een fitheidsparcours. Het parcours voor de obstacle run in ongeveer 6 kilometer.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top