men of steel run

Men of Steel pakt flink uit dit jaar

Vorig jaar leerde Nederland kennis maken met Men of Steel Run. Ze lieten ons toen al weten dat ze in 2015 terug zouden komen en nog groter dan in 2014. We spraken met de organisatie en intussen kunnen we jullie wat meer vertellen.

Men of Steel

Men of Steel Run Scheveningen

Zoals je al kunt verwachten mag je tijdens de Men of Steel Scheveningen over het strand van Scheveningen lopen. Sterker nog, je zult het strand niet verlaten en zult dus de complete afstand door het mulle zand af mogen leggen. Onderweg kom je 48 obstakels tegen welke door defensie zijn ontworpen. De start zal plaatsvinden bij het Beach Stadium en je loopt tot aan Wassenaar en terug. Naast zand en water zal er ook speciaal extra modder worden geregeld.

Men of steel run
Er zal voldoende modder geregeld worden

Je kunt meedoen aan de 3, 7,5 en 14 kilometer. De lange afstand is in de ochtend en bevat 48 obstakels. In de middag kun je meedoen aan de kortere afstanden waarbij je 24 obstakels mag overwinnen. Je zult een aantal keer mogen zwemmen en in combinatie met het zand zal het een pittige run worden. Wil je gaan voor de overwinning dan kun je meedoen aan de Challenge waarbij er ook tijdswaarneming is.

Vier edities Men of Steel in 2015

Naast deze editie op 25 april in Schevingen keert Men of Steel ook weer terug op de locatie van vorig jaar, de Zevenhuizerplas bij Rotterdam op 12 september. Naast deze twee edities komt er op de Brouwersdam in Zeeland ?op 11 juli een derde Men of Steel Run. Verder kunnen we al onthullen dat er nog een vierde editie komt op een hele spectaculaire locatie in Amsterdam. We mogen jullie nog niet vertellen waar en wanneer, maar zodra het bekend gemaakt mag worden laten we het jullie weten.

Men of steel

Nu 10 euro korting op alle edities

De inschrijvingen gaan hard en er doen al zo’n 5.000 deelnemers mee tijdens de editie in Scheveningen. Toch is er nog plek en kun je jezelf en je vrienden nog inschrijven. Wij mogen jullie 10 euro korting bieden op het Dutch Mud Men startvak. Kijk voor alle kortingscodes op Obstakels.com/Korting.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top