Strong Viking Flanders Edition

Strong Viking ook naar Belgi

Eerder schreven we al over de eerste Strong Viking editie in Duitsland, de Forest Edition.?Strong Viking gaat dit jaar niet alleen onze Oosterburen, maar ook onze Zuiderburen veroveren met de Strong Viking Flanders Edition in Belgi?. Deze editie is in de buurt van de grens dus voor zowel de Belgische als Nederlandse lopers goed te bereiken. De Flanders Edition wordt georganiseerd op het Provinciaal Domein Puyenbroeck, zo’n 20 kilometer ten noorden van Gent. De afstanden die je kunt lopen zijn zoals we gewend zijn 7, 13 en 19 kilometer. De inschrijvingen zijn vandaag geopend, dus wees er snel bij.?Uiteraard is er ook weer een Dutch Mud Men startvak. Wil je samen met ons lopen? Schrijf je dan in voor startvak Muddor om 12:20 uur.

Oh ja, hadden jullie al gezien dat de Castle Walls een stukje pittiger worden?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top