Nieuwjaarsduik 2015

Nieuwjaarsduik met obstakels

De organisatie achter VenloStormt blijft enthousiast met nieuwe idee?n komen. Daar waar we eerder deze maand al schreven over SprintStorm, de afvalrace?over een kort parcours, komen ze nu nog met iets nieuws. Op ??n januari kun je het nieuwe jaar inluiden en direct een aantal obstakels meepakken tijdens de Nieuwjaarsduik van VenloStormt. Je bestormt enkele kleine hindernissen en maakt daarna een stormduik in de Maas. Je gaat?duiken om 12.00 uur op de Maasboulevard in de Haven, Werf 1, 5911 DK Venlo.

Nieuwjaarsduik

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsduik is er een parcoursverkenning van het nieuwe 11,3 kilometer lange parcours onder leiding van parcoursontwerper Jos Storm (geen artiestennaam). Deze start om 10.30 uur zodat iedereen na afloop kan aansluiten bij de Nieuwjaarsduik. De organisatie heeft aan jullie gedacht. Na de dure feestdagen is de deelname aan de Nieuwjaarsduik namelijk gratis. Graag wel even aanmelden zodat ze weten hoeveel mensen ze kunnen verwacht. Alle info en aanmelden hier

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top