Twee stormbanen en DMM-vak bij STORMLOOP

Circuitpark Zandvoort staat op 18 april 2015 weer in het teken van de STORMLOOP. Eerder dit jaar vond daar de succesvolle eerste editie van het evenement plaats en de organisatie heeft deze editie goed ge?valueerd. ??n van de puntjes van kritiek was dat de deelnemers drie keer dezelfde ronde af moesten leggen. Ondanks de gedachte dat je dan 75 obstakels voor je kiezen kreeg was er toch de wens van de deelnemers om meer uniek parcours te krijgen. En daar heeft STORMLOOPgoed naar geluisterd.

Stormbanen bij STORMLOOP

Twee stormbanen

In de editie van 2015 komen er twee verschillende stormbanen. Schrijf je je in voor de 6 kilometer, dan krijg je Stormbaan A met daarop 25 obstakels. Doe je mee aan de 12 kilometer, dan komt er een extra uniek stuk parcours bij met daarom minstens 10 obstakels, Stormbaan B. De deelnemers aan de 18 kilometer lopen de ronde van de 6 kilometer nog ??n keer extra. En stormbazen lopen een onbeperkt rondes over zowel stormbaan A als B. Er komen een aantal nieuwe stukken parcours bij waar we afgelopen jaar niet mochten komen. De organisatie belooft ons m??r grindbakken, m??r duinen, m??r water en als extraatje krijgen we dit jaar ook modder voor onze kiezen!

[starlist]

  • 6 kilometer met 25 obstakels
  • 12 kilometer met 35+ obstakels
  • 18 kilometer met 60+ obstakels
  • STORMBAAS met onbeperkt aantal obstakels

[/starlist]

Dutch Mud Men startvak

Afgelopen jaar hadden we ons eerste eigen startvak bij STORMLOOP. In dat startvak kon je je vrienden kennis laten maken met obstacle running of STORMLOOP en kon je zowel 6, 12 als 18 kilometer lopen. Omdat het een succes was komt het startvak dit jaar weer terug. We starten met zijn allen om 12.30 en je kunt wederom aan alle afstanden meedoen. Schrijf je nu hier in voor het early bird tarief.

STORMBAAS

STORMBAAS

Naast ons eigen startvak doen we nog iets leuks samen met?STORMLOOP, namelijk een 5 uur durende variant. Bij STORMBAAS loop je zo vaak als je wilt over Stormbanen A en B in een tijdsbestek van 5 uur. Je kunt hier meer lezen over STORMBAAS.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top