5 grootste OCR ergernissen

We lopen tijdens de Obstacle Races altijd met een glimlach. Tenminste, bijna de hele tijd. Er zijn altijd wel een paar dingen waar je aan zou kunnen ergeren. Wij legden deze kwestie voor aan Team Dutch Mud Men, waardoor organisatoren nu weten wat ze vooral moeten voorkomen!

[button color=”orange” size=”big” link=”https://www.facebook.com/groups/teamdmm/permalink/294871514054581/” target=”blank” ]De Team DMM Poll[/button]

5 grootste ergernissen tijdens OCR

5. – Betaald parkeren

Betaald Parkeren?staat net aan?op nummer vijf. Obstacle runs zijn vaak al best prijzig.?Als je aankomt en je moet ook nog parkeerkosten van vijf euro betalen… Je voelt je lichtelijk belazerd, vooral omdat je dit van tevoren helemaal niet wist! Organisatoren zeggen dat ze wel parkeer kosten moeten vragen, omdat de boeren van de?omliggende weilanden, precies weten namelijk wat hun land waard is.?Oplossing: Communiceer het duidelijk vooraf of geen parkeerkosten meer maar een hogere prijs per kaartje.

5 grootste ergernissen tijdens OCR

4. – Onduidelijk parcours

Een Onduidelijk parcours is een bekende ergernis bij allen maar komt toch elk jaar weer?terug, net als de belastingaangifte. Je stelt je in op de gegeven afstand of je probeert zo snel mogelijk de finish te behalen. In beide gevallen wil je nooit iemand horen roepen: “Terug! Je loopt verkeerd.”. Oplossing: Zet het lint vast in / op de grond ipv in de lucht & Gebruik bordjes bij kruisingen & onduidelijke punten.

5 grootste ergernissen tijdens OCR

3. – Betalen voor foto’s

Net als bij punt 5, we betalen al genoeg in onze eigen optiek.?Betalen voor foto’s is dan ook echt niet nodig vinden wij. Daarnaast is het toch ook hartstikke goed voor het evenement, des te meer exposure van het evenement des te beter voor de volgende editie.?Oplossing: Plak je logo rechtsonder op de foto. Organisaties maken reclame, wij hebben onze foto’s!?

5 grootste ergernissen tijdens OCR

2. – Obstakels met stroom

Stroom obstakels?zijn voor sommige?een uitdaging. Wij hebben er zelf een tijdje geleden al over geschreven, in dit artikel staan voor- en nadelen van dit obstakel. Feit blijft dat Team Dutch Mud Men dit op nummer 2 zet van grootste ergernissen. Oplossing: Geef de keuze bij dit obstakel voor een alternatief zoals burpees of tijgeren.

5 grootste ergernissen tijdens OCR

1. – Wachtrijen

Wachten bij obstakels?steekt er met kop en schouders bovenuit. Dit vindt iedereen blijkbaar erg irritant, maar waarom? Is het omdat je snel door wilt tijdens de OCR, of is het omdat je het vaak koud krijgt als je stil staat? Raak je uit je tempo? OK, er zijn blijkbaar wel genoeg aspecten die het wachten bij obstakels tot de nummer ??n ergernis maakt!?Oplossing: Startwaves goed verdelen en de obstakels zo bouwen, dat er veel deelnemers tegelijk het obstakel kunnen overwinnen!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top