SMR Startvakken

Strongmanrun komt met meerdere startvakken

We horen vaak dat wachtrijen voor obstakels ??n van de grootste ergernissen is bij een obstacle run. Er wordt vaak geprobeerd deze wachtrijen te voorkomen door de obstakels breed genoeg te maken en door de deelnemers in verschillende startvakken in te delen. Helaas komen er nog steeds wel eens wachtrijen voor. In 2013 had de Fisherman’s Friend Strongmanrun bijzonder lange wachtrijen. Dit jaar waren ze bijna allemaal opgelost en was er vooral bij de Wall Challenge nog steeds een lange wachtrij. Strongmanrun is ??n van de weinige obstacle runs welke nog steeds een massastart had. En komend jaar zal dat dan ook niet meer het geval zijn!

Sky-fall
In 2015 twee keer Sky-fall

Startvakken

De organisatie heeft goed geluisterd naar alle feedback en is druk doende met de plannen voor komend jaar. ??n van de belangrijkste (in onze ogen) is het afschaffen van de massastart. Dit jaar gaan er vier startvakken komen die allemaal apart vertrekken. Er komt een kwartier tijdsverschil tussen de betreffende startvakken. Daarnaast is Sky-fall, de grote glijbaan het allereerste obstakel na de start, waarmee het veld direct uit elkaar getrokken wordt. Goed nieuws dus!

Je kunt je nu HIER al voorinschrijven.

Startvakken
Wilde plannen bij Strongmanrun. Onder andere meerdere startvakken

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top