Jeroen tijdens WTM

Dutch Mud Men bij World’s Toughest Mudder

Afgelopen weekend was World’s Toughest Mudder (WTM) in Las Vegas. Voor wie het evenement niet kent een korte uitleg. WTM is een 24-uurs variant van Tough Mudder. Je loopt een ronde van vijf mijl (ongeveer 8 kilometer) zo vaak mogelijk.

Dutch Mud Men

Er liepen twee Dutch Mud Men mee tijdens deze 2014-editie van WTM, Eric en Jeroen en ze hebben het beide fantastisch gedaan onze eer hoog gehouden. Eric heeft in totaal 11 rondjes volbracht (88 kilometer) en is daarmee 88e van 1.019 deelnemers geworden en derde in zijn leeftijdscategorie. Jeroen heeft 10 rondes (80 kilometer) volbracht en is daarmee 167e geworden en 39e van de 209 in zijn leeftijdscategorie.

 

Eric WTM
Eric bij zijn tent tijdens World’s Toughest Mudder

De snelste man was de nummer twee van het WK OCR, Ryan Atkins. Hij heeft in 22.30 uur 153 kilometer, oftewel 19 rondes, gelopen. We hebben via internet behoorlijk wat kunnen volgen. Het waaide er extreem hard en in de nacht was het er behoorlijk koud.

Nieuwe obstakels

We zagen ook een aantal nieuwe obstakels voorbij komen. Zo was er The Cliff, een extra hoge jump in het water. Ook mocht je, in typische Vegas-style, met dobbelstenen gooien waarbij je 50% kans had om de stroomdraden te mogen skippen. Hiernaast waren er nog een aantal exclusieve obstakels. Bekijk ze hieronder terug in onze videofeed.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top