OCR Europe

OCR Europe magazine nu gratis lezen

Als Obstakels.com richten we ons op de obstacle running wereld in de Benelux. We reviewen races, geven tips & tricks, hebben een complete kalender en zoeken voor jullie alle foto’s bij elkaar na een evenement. Regelmatig zijn we ook in het buitenland te vinden en uiteraard schrijven we daar ook reviews over. Toch zijn we geen complete buitenlandse nieuwssite en willen we dat ook niet zijn.

Wil je dus meer lezen over de runs in de UK, dan kun je kijken op Mudstacle of Muddy Race?voor een kalender en het laatste nieuws. Wil je naar de VS, dan zijn er Mud and Adventure en Mud Run Guide. Sinds kort hebben we er een nieuwe site bij. OCR Europe?behandelt, zoals je kunt verwachten, heel Europa.

OCR Europe pakt het direct groots aan. Naast een website komen ze nu ook met een magazine. We kennen al Obstacle Race Magazine uit de UK en Mud & Obstacle?in de VS. OCR Europe doet het iets anders en brengt vanaf vandaag een online magazine dat je op je computer kunt lezen. En het mooiste van alles is dat het gratis is. Je kunt het magazine lezen door op deze link te klikken.

OCR Europe Magazine
OCR Europe Magazine

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

3 reacties op “OCR Europe magazine nu gratis lezen”

 1. Mark Bouwhuis

  Hee,

  Ik wilde een abbonement nemen op het Obstacle Run Magazine, nu hebben jullie een kortingscode op de website staan, maar deze word niet herkend. Ligt dat aan mij of is ie niet meer geldig?

  Groet,

  Mark Bouwhuis

 2. Hi Mark, ik heb antwoord van ze. Ze zijn voor Europe speciale pakketten aan het maken en zodra die klaar zijn werkt de actiecode weer. Dat zou dit weekend moeten gebeuren, dus nog heel even geduld.

  Groeten Dirk

Geef een reactie

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: