blogpost leeg dan deze

Handig voor de Personal Trainers

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een een bootcamp, crossfit of fitness training gehad. Wij ook. Het viel ons op dat de communicatie nog verloopt via Facebook of een WhatsApp. Toen kwamen wij een Personal Trainer App tegen. Vanwege onze grote achterban, mogen wij de?Personal Trainer App in een speciale actie aanbieden!

Alleen focussen op trainen

Tegenwoordig zijn er veel personal trainers die groepen begeleiden in het fit en sterk worden, denk aan bootcamp of crossFit instructeurs. Als personal trainer ben je goed in het trainen en motiveren van anderen. Wij vinden dat de focus dan ook moet liggen op het aspect waar je goed in bent.

Personal Trainer App

Personal Trainer App heeft software ontwikkeld waarmee de trainer de bedrijfsprocessen kan stroomlijnen. Denk hierbij aan de het automatisch afhandelen van klantbetalingen, de les planning en begeleiding van de klant.

Door deze zaken te automatiseren ontstaat er meer continu?teit binnen het bedrijf, tevens wordt de kwaliteit van de klantbegeleiding en de dienstverlening naar de klant toe sterk verbeterd. De aanbieding die wij mogen aanbieden en de voordelen staan hieronder opgesomd:

Personal Trainers; Handig?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top