Stem de grote runs naar Nederland

In onze optiek hebben we in Nederland en Belgi? een aantal geweldige evenementen, waar veel buitenlandse runs niet aan kunnen tippen. Toch reizen wij ook regelmatig naar het buitenland af voor kleine of grote runs. Zo staan we komend weekend met onze Mudclaws in de Engelse modder voor een Spartan Beast. Dat doen we aan de ene kant om te kijken hoe het er in het buitenland aan toe gaat. Aan de andere kant willen gewoon aan een aantal grote namen meegedaan hebben of een speciale medaille verdienen. Oh, en dit zijn fantastisch leuke weekenden als we met Team Dutch Mud Men reizen.

Nu de sport in Nederland ook flink doorgroeit en we dit jaar boven de 100.000 deelnemers uit gaan komen is het een kwestie van tijd voordat een aantal grote jongens naar Nederland komt. We krijgen dan ook regelmatig de vraag wanneer Spartan Race en Tough Mudder in Nederland zijn. We hebben het Mr. Spartan Joe de Sena zelf gevraagd en hij vertelde me dat ze er mee bezig zijn. Wat we ook gemerkt hebben is dat de kans groter is als er heel veel animo is. En daar kom jij om de hoek kijken. Je kunt je namelijk al voor-registreren voor een aantal runs. Je geeft dan aan dat je graag meedoet en krijgt een bericht als hij doorgaat. Dus wil je graag een run zien in Nederland, schrijf je dan hier in:

[button color=”orange” size=”big” link=”http://www.spartan.com/events/pre-registration/?event_id=442/amsterdam-sprint-netherlands” target=”blank” ]Spartan Race Amsterdam[/button]

[button color=”orange” size=”big” link=”https://toughmudder.com/events/vote” target=”blank” ]Tough Mudder Amsterdam[/button]

[button color=”orange” size=”big” link=”http://www.rebornraw.com/pre-register/” target=”blank” ]Reborn Raw Amsterdam[/button]
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top