Mud Masters Parcoursverkenning

Vandaag zijn we op uitnodiging van Mud Masters een aantal obstakels komen testen en het parcours voor aankomend weekend komen verkennen. We kun al verklappen dat het er allemaal weer erg goed uit zag in Biddinghuizen. Maak je borst maar nat voor een pittige obstacle run komende zaterdag of zondag!

Uiteraard hebben we onze GoPro meegenomen om jullie alvast een sneak preview te geven. We hebben een aantal nieuwe en vernieuwde obstakels in het filmpje gezet zodat jullie al een beetje weten waar jullie aan toe zijn. Hieronder staat de complete plattegrond, zodat je kunt zien wat je op jouw 6, 12, 18 of 42 kilometer allemaal tegen gaat komen. Natuurlijk?ontbreken de klassiekers als Sizzler, Great Walls, Splash Jump, Monkey Bars en Getting Tyred niet. Daarnaast zijn er wat obstakels bijgekomen en gaat je bovenlichaam, zeker op de 18 kilometer, wat meer op de proef gesteld worden. Ook zijn sommige obstakels doorontwikkeld waardoor ze net weer wat anders zijn. Jullie hebben vast onzo foto van vanochtend al voorbij zien komen ;). Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot morgen!

Parcours Mud Masters
Parcours Mud Masters

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top