3 gedachten over “Jouw review Titan Run”

 1. De ligging was heel mooi en het zag er ook allemaal verzorgd uit.
  Er waren niet zoveel obstakels en ook helemaal niet moeilijk.
  De obstakels op zich waren leuk, behalve electro shock ( die werkte niet volgens mij? ) .
  The mountain daarentegen was wel erg knap en uitdagend, chapeau!
  Jammer van die ene passage op die fietsroute naast het water, was ik weet niet hoe ver lopen zonder een obstakel tegen te komen, daar hadden ze gerust nog iets klein mogen verzinnen.
  Al bij al toch goed geamusseerd, de faciliteiten vond ik wel goed.

 2. Ik vond het alleszins een leuke namiddag. Voor de beginnende run was een zeker en vast geslaagd.

  De run was wel niet supergoed aangegeven, waardoor we aan de verkeerde kant van de straat uitkwamen. Even onze weg gezocht en uiteindelijk toch de parking gevonden. Parking was voldoende groot. Misschien dat ze best wel enkele personen extra voorzien om alles in goede banen te leiden, want de rijen auto’s die er nu gevormd werden hadden soms maar een rare vorm.

  Organisatie ter plaatse was degelijk, enthousiaste omroeper in combinatie met zeer vriendelijke vrijwilligers.
  Locatie was ok?, niets speciaals. Alle faciliteiten die er moesten zijn, waren ook aanwezig. Daarenboven ging het ook allemaal vlot (afhalen nummers, shirts, …)

  De run op zich was voor mij uitdagend genoeg. De aanwezige obstakels waren degelijk en vooral ook veilig.
  Net als het grote deel van de deelnemers stoorde ik me ook wel een beetje aan de lange loopstrook naar de Nete (plaatselijke rivier). Achteraf heb ik wel gehoord dat ze deze passage niet mochten afsluiten voor voetgangers/fietsers waardoor men ook geen hindernissen kon plaatsen. Misschien tegen volgend jaar toch best een alternatieve route zoeken.

  Bevoorrading was ok?. Ik heb zelf de 10km meegelopen en halfweg was er water voorzien. Meer dan genoeg dus voor een 10km loopje. Aan de finish was er wel enkel red bull. daar had wat water ook gemogen voor mij. Je kreeg hier ook nog een medaille als aandenken. Vind ik altijd leuk, alleen jammer dat het nogal een vrij goedkoop exemplaar was. Al heb ik er wel alle begrip voor de je als organisatie het eerste jaar keuzes moet maken en niet alles tot in de puntjes kan uitwerken.

  Er zijn zeker wel wat werkpunten aan deze run, maar ik heb gisteren wel duidelijk gezien dat de organisatie het goed begrepen heeft en ook luistert naar hun deelnemers. Ik ben er van overtuigd dat er de volgende keer grote stappen voorwaarts zullen gezet worden!

 3. StevenHaelterman

  De Titan run was in onze ogen opgebouwd uit een sterke organisatie die voor een eerste editie al vrij gelijkstemmig was. Natuurlijk komen er hier wel verschillende opmerking bij. Zoals namelijk de lockers waar iedereen bovenop de inschrijvinsprijs moest betalen (vergelijkend met andere ocr is dit incl.), kleedkamer alias eettent, smakelijk! Maar dit zijn natuurlijk kleine puntjes die persoonlijk te noemen zijn. Dan wat de grootste ergernis opleverde bij een groot deel van de Mudmen/chicks was toch wel een eentonig en weinig uitdagend parcours. Lange stroken asfalt zonder obstakels, een stroomobstakel ‘gepowerd’ door een autobatterij van 12V (Niet voelbaar op blote huid), Titan run bood een obstakel aan dat iets vernieuwender was, een 9m hoge glijbaan. Voor ons de doorwinterde ocr’ers geen probleem maar mensen met geen ervaring misschien een beetje overweldigend zonder ze een kans hadden op een chickenlane. Mijn algemene ervaring: Niet uitdagend, en te duur in vergelijking met andere ocr. Volgend jaar opnieuw? Als ik tickets win misschien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?