Het naseizoen klopt op de deur

Komend weekend is het eindelijk zo ver. Na een paar weken van relatieve rust, wat runs in het buitenland en veel trainingen barst het naseizoen weer los. En hoe!

Meer dan 50 evenementen

We hebben even geteld en komen toch echt tot meer dan 50 evenementen in de laatste 19 weken van het jaar. Daar waar we vorig jaar een compleet jaar nodig hadden voor 20 evenementen barst de kalender nu uit zijn voegen. Komende maand hebben we zelfs een weekend met acht runs. Het mooie daarvan is dat er steeds meer runs zijn waar je uit kunt kiezen. Zo hoef je niet altijd meer het hele land door te reizen, maar kun je ook bij jou in de buurt samen met je vrienden mee gaan doen. Wat goed is om te zien, is dat alle runs van vorig jaar doorgegaan zijn en dit jaar groter uit gaan pakken. Daarnaast staat de kalender vol met nieuwe namen. Uiteraard zullen we zoveel mogelijk gaan coveren, dus houd onze pagina met reviews in de gaten.

Obstakels.Competitie

Aanstaande zondag bij de Elite Off-Road Challenge (EORC) beginnen we met de Obstakels.Competitie. Hier gaan we op zoek naar de snelste mannen en snelste vrouwen van de Benelux. De EORC is de eerste van 11 runs die dit najaar nog op de kalender staan voor de competitie. Een week later gaan we direct verder met Dirt Maniacs?om een week later tijdens Tough Ten Miles – Tough Safari weer verder te gaan. Uiteraard ontbreken ook de grote namen als Mud Masters, Strongmanrun?en?Strong Viking?niet. In Belgi? zijn er Race Against Nature en Neptunus Run?en in de regio Rotterdam hebben we de Harbourrun en Men of Steel. De lijst gaat waarschijnlijk nog een beetje uitgebreid worden en meedoen kan nog steeds. Gratis aanmelden doe je hier.

Onze verwachtingen zijn hooggespannen en hoe later in het jaar, hoe kouder de runs zullen worden. Wij hebben er zin in en we zien jullie snel in de modder!

Naseizoen
Zijn jullie er klaar voor?

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top