Quarterpipe

Zo overwin je de quarterpipe

Iedereen die wel eens een Mud Masters of Tough Mudder gedaan heeft kent ze wel, de quarterpipes. Ook wel bekend als Piperunner of Everest. Je kent ze het beste van de skateparks of wintersport waar ze vaak als halfpipe staan. Daar maak je tijdens het naar beneden gaan genoeg snelheid om aan de andere kant weer naar boven te komen. Tijdens een obstacle run heb je die optie niet en moet je hard genoeg naar boven sprinten om de rand te grijpen en jezelf naar boven te trekken. Heel soms hangt er een touw waar je gebruik van kunt maken. En gelukkig zijn er altijd nog andere deelnemers die je handje helpen. Toch kom je met de juiste training prima boven.

Quarterpipe trainingsvideo

Tough Mudder en ??n van onze favoriete merken,?Under Armour,?hebben een hele video-serie gemaakt over hoe je het beste kunt trainen voor obstakels bij Tough Mudder. In onze video-collectie “hoe neem ik een obstakel” zijn ze gisteren allemaal toegevoegd. Er komen er in de toekomst nog meer, dus abonneer je op onze Youtube en mis geen enkele video.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top